Bulvár

Gáspár Bea a Győzike show-ról: Ilyen szintű lenyomatot nem biztos, hogy bárki más tud hagyni

rtl.hurtl.hu

2023. július 28. 10:09

Gáspár Bea úgy érzi, hogy lélekben öregebb, mint testileg.

Gáspár Beát a Győzike Showban ismerte meg az ország, azóta pedig rengeteg siker fűződik a nevéhez: szakácskönyvet adott ki, és ő nyerte A Konyhafőnök VIP első évadát is. Beával az nlc beszélgetett a születésnapja alkalmából.

Jövőre tölti be az 50-et, azonban sokkal többnek érzi magát lélekben: 

Szokták mondani, hogy nem nézek ki annyinak, de szerintem testben ugyanannyinak nézek ki, mint amennyi vagyok, lélekben pedig lehet, hogy inkább 79 vagyok. Egy kicsit öregecske a lelkem, mivel inkább az »öreges« tevékenységeket szeretem. Ha megnézel egy negyvenes modern nőt, például Köllő Babettet, akkor ő táncol, emelgeti a lábait, szexin öltözik, szexin néz ki. Ezzel ellentétben én nem vagyok szexi, inkább nyugis vagyok

– idézi Bea szavait a 24.hu. Elárulta, hogy imád tévét nézni, mert nagyon jól kikapcsolja, nyaralni viszont nem szeret, mert napallergiája és víziszonya van, így leginkább az árnyékban olvasva tölti a nyaralásokat.

Bár kaptak-hideget meleget az éveken át futó Győzike Showért, mégsem bánta meg, hogy megmutatta az életüket a tévében, és jó emlékekkel gondol vissza rá:

A producerünkkel a mai napig jó viszonyban vagyunk, és még most is azt mondja, ezt senki mással nem tudták volna megcsinálni. Lehet, hogy vannak Magyarországon celebritások, ismert emberek, de ilyen szintű lenyomatot nem biztos, hogy bárki más tud hagyni. Nem bántam meg semmit sem, minden úgy volt jó, ahogy volt. (…) Mindezek ellenére lehet ránk kígyót-békát kiabálni, utálatosak, ilyenek-olyanok vagyunk, viszont még mindig együtt vagyunk

– mondta Bea, és hozzátette, hogy arra a legbüszkébb, hogy annak ellenére alkotnak még mindig egy párt, hogy Győző évekkel ezelőtt megcsalta. Idén ünnepelték a 30. házassági évfordulójukat, amivel kapcsolatban elárulta, hogy mi a titkuk:

Az a titok, hogy nincs titok. Rengeteget tolerálok, ő is tolerál, de kevesebbet, én viszont rengeteget, talán ez. Az égő, lángoló szerelem létezik, de csak az elején, utána jönnek az első akadályok, ahol sokszor felborulnak a kapcsolatok, majd kialakul a szeretet. A szeretet az egy erős kapocs. Hazudnék, ha azt mondanám, ugyanúgy szeretem, és a mai napig virágcsokrokat kapok. Hát nem. Nem kapok virágcsokrokat, megerősítést sem, viszont annál több olyat, hogy most szarul nézek ki, látszik rajtam a kor. Megerősít abban, hogy már megöregedtem. Ezzel nincs gond, addig, meddig én is viccesen fogom fel, nem kell ezt túllihegni.

 

Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#Győzike Show#gáspár bea#házasság#gáspár győző#öregedés#születésnap

Címlapról ajánljuk