Bulvár

Molnár Anikó elárulta, mibe fekteti az OnlyFansen szerzett millióit

rtl.hurtl.hu

2023. július 5. 13:34

Maga sem gondolta volna, hogy új hobbijával egy valódi bizniszt hozott létre, amivel új életet kezdhet.

Molnár Anikónak mára már csak azon kell gondolkoznia, hogy hova tegye az erotikus tartalmaival megkeresett milliókat – számolt be a Bors. Nem mindig volt ez így a modell életében, ugyanis kezdetekben csak azért vágott bele az OnlyFansbe, hogy kikecmeregjen a hitelből, és biztosítsa a nyugdíjas éveit.

„Az eredeti célom tényleg csak annyi volt, hogy valahogy kikecmeregjek a hitelekből, megalapozzam a nyugdíjas éveimet, és könnyebbé tegyem édesanyám és a magam életét” – mondta.

Arra álmában sem gondolt volna, hogy ez ilyen gyors ütemben fog megvalósulni, így ideje sem volt arra, hogy elgondolkozzon a megkeresett pénz befektetésén.

Bevallotta, hogy eddig nem igazán fogta meg a milliókat.

„Élvezem, hogy most épeszű kereteken belül bármit megvehetek, és nem kell azon agyalnom, hogy miből pótolom vissza azt a pénzt, amit mondjuk egy drága parfümre költöttem el.”

Különösebb üzleti befektetésekben nem gondolkodom, mert csapnivaló üzletasszony vagyok, de pár apróság azért szóba jött, amelyek minimális befektetéssel is biztos hasznot hoznak. Amin komolyan elgondolkodtam, az a lakásvásárlás

– mesélte.

#Bulvár#OnlyFans#molnár anikó#pénz

Címlapról ajánljuk