Bulvár

Molnár Anikó már pornóra is hajlandó lenne, az édesanyjáért vállal be egyre meredekebb dolgokat kamerák előtt

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. augusztus 5. 9:18

Az OnlyFans egész embert kíván, és mostanra átfordult az egész kőkemény bizniszbe, mondta a Blikknek Molnár Anikó, aki a jövőjéért és az édesanyjáért vetkőzik.

Egyre inkább kitolja a határokat az OnlyFans-en Molnár Anikó, árulta el a Blikknek az egykori Nagy Ő, aki ma már havonta több millió forintot keres azzal, hogy rajongói örömmel fizetnek a meztelen képeiért, videóiért.

Molnár Anikó szerint az erotikus tartalmak előállítása anyagi biztonságot nyújt neki és édesanyjának, akivel egy pomázi családi házban él együtt. A családi házban készülnek munkatársai – sminkesek, fotósok – segítségével azok a fotók és videók, amiket Molnár Anikó előfizetéses OnlyFans-oldalára feltölt.

A 48. születésnapja felé közeledő egykori modell, folyamatosan új és egyre bevállalósabb erotikus tartalmakat oszt meg a követőivel:

Ahogy jöttek a milliók, átfordult az egész kőkemény bizniszbe, és kitoltam a határokat. Az erkölcscsőszök fintoroghatnak, de nem biztos, hogy érdemes. Nincs gyermekem, akinek magyarázkodnom kéne, csak magamnak kell megfelelnem.

Molnár Anikó arról is beszélt a Blikknek, hogy miért vállalja ezt:

Egy biztosabb jövőért vetkőzöm és az anyukámért, aki mindig büszke rám. A házunk felújítását is gyorsan sikerült befejezni, mióta az üzlet beindult.

Molnár Anikó már jó ideje szingli, de nem bánná, ha valakivel összejönne a közeljövőben. Úgy képzeli, hogy ha lenne új pasija, részt vehetne ő is az OnlyFans tartalomgyártásban:

Pornográf tartalom nem szerepelt még az oldalamon, de hajlanék rá, ha a párom is benne lenne, és ketten, a közös jövőnk érdekében csinálnánk. Akkor azt mondanám, ez is belefér. 


Hozzászólna? 

#Bulvár#molnár anikó#OnlyFans#vetkőzés#szex#pornó#erotika

Címlapról ajánljuk