Külföld

Otthagyták a mentőzést, négyszer annyit keresnek azóta felnőtt tartalmaikkal

rtl.hurtl.hu

2023. május 16. 11:18

A lelki egészségük is százszor jobb.

Kiégett a mentős munkájában az a két fiatal lány, akik a hivatásukat feladva inkább OnlyFans tartalomkészítésre adták a fejüket. A 26 éves Kayley Winterson és a 28 éves Emily Rose már több, mint 7 éve alkotnak egy párt – írja a Mirror.

Kayley 2021-ben cserélte le a mentős egyenruhát fehérneműre, Emily pedig 2023 januárjában csatlakozott hozzá. A páros állítása szerint nemcsak négyszer annyit keresnek az OnlyFans felületén, de jobban is szórakoznak, és sokkal boldogabbak.

Kayley 2020-ban, a koronavírus-járvány alatt csatlakozott a mentősökhöz:

A mentőben dolgozni szörnyű volt mentálisan. Minimum 12 órás műszakokban dolgoztunk, és nagyon mozgalmas volt. Néha a műszakom elején reggel 6-kor kaptam egy címet, de még a műszakom végén este 6-kor sem jutottam el addig. Annyira rosszul éreztem magam, hogy valakihez nem megyünk ki, hogy még a munkaidőm után is elmentem, így viszont a 12 órás műszakból sokszor 15 órás lett. Érzelmileg és mentálisan is megerőltető volt

– mondta a lány.

A párja, Emily, aki szintén a koronavírus alatt csatlakozott a mentősökhöz is hasonlóakat tapasztalt:

A munka olyan intenzív volt, hogy annak ellenére, hogy együtt éltünk, volt, hogy néha akár 6 napon keresztül is alig találkoztunk. Megpróbáltunk közös műszakokat vállalni, de csak nagyon ritkán sikerült

– mesélte Emily, akinél akkor telt be a pohár, amikor kiderült számára, hogy a kávézókban dolgozó pultosok is többet keresnek nála.

A két lány elárulta, hogy nemcsak a mentális egészségük, de az anyagi helyzetük is rengeteget javult, amióta a mentős hivatást hátrahagyva erotikus tartalmakat kezdtek gyártani:

Ugyanazt csináljuk, mint ezelőtt, csak most már megfelelő világítással, és kamerák előtt

– tették hozzá. A meglátásaik szerint a brit egészségügyben dolgozók helyzete csak romlani fog, így még időben léptek ki belőle:

Az alkalmazottak éppen csak a minimumot keresik meg, miközben kifacsarják őket. De az egészségügyben mindenki olyan jólelkű, hogy még így is tovább csinálják, mert rettenetes érzés, ha nem segítesz egy szenvedőnek. De a nap végén eljön az a pont, amikor ami sok, az sok. Nagyon örülünk neki, hogy mi kiléptünk ebből, vissza sem nézünk, és izgatottan várjuk, hogy mi minden vár még ránk.

 

 

Nyitókép: BulentBARIS / Getty Images

#Külföld#OnlyFans#mentő#pénz#kereset#pár

Címlapról ajánljuk