Bulvár

Molnár Anikó elárulta, mikor vállalna be pornót az OnlyFans oldalán

rtl.hurtl.hu

2023. június 13. 15:12

Folyamatosan feszegeti a saját határait.

Molnár Anikó idén februárban indította el OnlyFans oldalát, ahol erotikus képekkel szórakoztatja a férfiakat. Az egykori valóságshow-sztár mindössze néhány nap leforgása alatt 900 ezer forintot keresett a róla készült szexi felvételekkel, és szinte egyből bekerült az OnlyFans legnépszerűbb tartalomgyártóinak felső egy százalékába.

Követői száma az induláskor volt a legmagasabb, azóta sokan lemorzsolódtak. Anikó elárulta a Borsnak, hogy smink nélküli fotói iránt a legnagyobb az érdeklődés, mert így elérhetőbbnek tűnik a regisztráltak szemében, ugyanakkor a szexjelenetekre is nagy lenne az igény, ezt azonban csak egyetlen esetben vállalná be.

Bár mindig eggyel merészebb vagyok, a pornóig nem mennék el. Persze relatív, hogy ki mit nevez annak. Van, akinek már egy meztelen kép is az, de van, akinek egy vad szexjelenet sem elég. Feszegetem a saját határaimat, de szexet, pornót nem vállalnék be. Egyetlen esetben tennék kivételt: ha igazán szükségem lenne sok pénzre. Na, nem azért, hogy Balira utazhassak nyaralni, hanem mondjuk, ha történne velem valami, vagy anyukámmal. Az nagyon fontos motiváció számomra, hogy méltóságteljes időskort biztosíthassak neki. Azt pedig leszarom, ki mit gondol rólam. A világ legszabadabb embere vagyok. Az, hogy működtetem ezt az oldalt, nem egyenlő azzal, mintha egy bordélyházban dolgoznék. Szeretnék még jó pár évig népszerű lenni az OnlyFans-en. A pandémia alatt megtanultam, hogy csak saját magamra számíthatok

– nyilatkozta a lapnak.

Hozzászólna? Az RTL.hu Facebook-oldalán megteheti:

 

Nyitókép: Fókusz / RTL

#Bulvár#molnár anikó#OnlyFans#pornó#szex#erotika

Címlapról ajánljuk