Bulvár

Ennyit keresett Molnár Anikó pár nap alatt az OnlyFans-en

rtl.hurtl.hu

2023. február 24. 8:52

Azt is elmondta, mi az ami még belefér neki az oldalon és mi az, ami már nem.

Molnár Anikó a Fókusznak adott interjút, miután bejelentette: OnlyFans-oldalt indít. „Eddig is le*urváztak a semmiért, akkor most legalább legyen belőle hasznom” – mondta a celeb, aki nem sokkal ezután azt is megmutatta, milyen fotók várhatók tőle a platformon.


A life.hu most azt írja, hogy Molnár Anikónak már 168 fizető követője van az oldalon, ők havi 15 dollárt fizetnek az extra tartalmakért.

Valóban nagyon berobbant az egész. Jelenleg két informatikus dolgozik rajta folyamatosan, nem győzik a munkát. Nem tagadom, szép bevételnél járok, de ezekből még nekem ki kell fizetni őket, a fotóst, a ruhákat, illetve az OnlyFans is levesz belőle húsz százalékot

– írja Anikó.

A szép bevételt könnyű kiszámolni, a 168 követő eddig összesen 2520 dollárért fizetett elő, ami mostani árfolyamon számolva több mint 900 ezer forintnak felel meg. Azon túl, hogy ebből még adózni kell és le kell vonni egyéb költségeket, azt is érdemes megjegyezni, hogy a követők száma hónapról hónapra változhat, csökkenhet ez a szám, de akár nőhet is.

Anikó a Blikknek elmondta, hogy már most, pár nap után elkezdtek visszaélni a képeivel, ami azért is bosszantó, mert ezzel megkárosítják, a képek ingyenes tovább osztásával bevételtől esik el.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#molnár anikó#OnlyFans#való világ#pénz

Címlapról ajánljuk