Bulvár

Molnár Anikó megmutatott egy képet, ami az OnlyFans-oldalához készült

rtl.hurtl.hu

2023. február 18. 10:20

A képek a saját hálószobájában készültek, Anikóék egy videót is felvettek, ami szintén látható lesz az OnlyFans oldalán – ígérte a 47 éves sztár a rajongóinak, akik már hiányolják az erotikus oldalt.

Csütörtökön azért nem lehetett elérni Molnár Anikót, mert egész nap fotókat készítettek róla az OnlyFans-oldalához. A celeb a Facebookon intette türelemre a rajongóit pénteken, akik már annyira várják a képeket, hogy állítólag tömegesen érdeklődtek a Borsnál, hogy hol van már Anikó fizetős profilja.

A fizetős erotikus tartalmakat is kínáló közösségi oldalon sok híresség is fent van, a magyarok közül egyebek mellett VV Merci és Kelemen Anna is, de oda készül a ValóVilág 11. szériájában kiesett VV Piros is.

A Borsnak most Molnár Anikó azt mondta, régi jó barátja, Bencze Zoltán készítette a fotókat, így kevésbé érezte magát feszélyezve, bár izgult is, hiszen 15 éve nem készült hasonló képsorozat a jelenleg sminktetoválásból élő nőről. A képek a saját hálószobájában készültek, Anikóék egy videót is felvettek, ami szintén látható lesz az OnlyFans oldalán – ígérte a 47 éves sztár a rajongóinak.

Egy képet ízelítőül megmutatott az Instagramon:

 

Anikó nemrég a Fókusznak nyilatkozott a terveiről, úgy fogalmazott, „eddig is lekurváztak a semmiért, akkor most legalább legyen belőle hasznom”.

 

Nyitókép: RTL

 

 

 

#Bulvár#molnár anikó#OnlyFans#fotó#erotikus

Címlapról ajánljuk