Bulvár

„Mint anya és apa jól működünk együtt” – Tápai Szabina és Kucsera Gábor a válás után is erős szövetséget alkotnak

rtl.hurtl.hu

2023. június 28. 10:50

Tápai Szabina már az idejét sem tudja, mikor randizott utoljára, és egyelőre nem tervez újraházasodni, Kucsera Gáborral viszont továbbra is jól működnek együtt mint szülők.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor válása februárban robbant be a köztudatba, bár a pár ekkor már nyolc hónapja külön élt. Szabina akkor nem tagadta, hogy egy harmadik fél is közrejátszott a szakításban. A háromgyermekes édesanya később elárulta, hogy 2023-ban leginkább csak a mának szeretne élni, és több időt szeretne nyugalomban a gyerekeivel tölteni. Egy neve elhallgatását kérő forrás szerint Szabina szívét egy tehetős vállalkozó rabolhatta el a válás után, és túl van már a szakítás okozta nehéz időszakon. Az egykori sportoló most a Hot! magazinban mesélt élete új fejezetéről.

Nem kezdtem új életet. Hiszem, hogy egy életünk van, ebből kell kihozni azt, amit csak lehet, aszerint, hogy melyik életszakasz mit kíván meg. […] Egy életem van, amelyben váltakoznak a magasságok és a mélységek, mint minden egyes ember esetében; ebben próbálok egyensúlyt teremteni a mindennapokban

– kezdte Szabina, aki szerint új életről csak egy halálközeli állapotból való visszatérés után beszélhetünk. A háromgyerekes anya ezután kitért arra is, hogyan lendül át a kudarcokon sportolói múltjának köszönhetően.

Nem minden sportoló lapoz olyan könnyen, mint én. Amikor abbahagytam a versenysportot, akkor is lapoztam egyet. […] Idén év elején is lapoztam egyet, és nyitott vagyok az új fejezetre. Ha a múltban keresgélünk, könnyen bele is ragadhatunk!

Arra a kérdésre, hogy újraházasodna-e, azt válaszolta, ezen még nem gondolkozott, mert amikor megházasodott, nem érzett túl nagy változást a kapcsolatukban Kucsera Gáborral.

Egyelőre nem került fel a listámra az a terv, hogy újra férjhez megyek. Ami a gyerekvállalást illeti, azt hiszem, megálltam három gyereknél – örülök, ha őket felneveljük

– árulta el az esetleges családbővítésről Szabina, aki jó viszonyt ápol volt férjével, így továbbra is közösen nevelik három gyermeküket.

Mint anya és apa jól működünk együtt, ezzel sosem volt probléma. A gyerkőcök is boldogok ebben; gördülékenyen, felnőttként kezeltük a helyzetet. Úgy látjuk, jól ellátjuk a szerepeinket. Erős szövetséget alkotunk szülőkként, és erre nagyon büszkék vagyunk mindketten.

Tápai Szabina harminchét évesen már másként gondol egy esetleges párkapcsolatra, mint húszéves korában. Amikor arról kérdezték, hogy milyen típusú randikat szeret, elárulta, hogy nem tudja, mert már évek óta nem randizott.

Nem is tudom, hogy a szó valódi értelmében mikor voltam utoljára randin – talán huszonévesen. Jelenleg nem az a fontos az életemben, hogy randira hívjanak; nem erre fektetem a hangsúlyt, hanem a családra, munkára, amit szeretek maximálisan jól csinálni

– mondta Szabina, akinek jelenleg civil munkája van, egy cégnél dolgozik adminisztrációs csapavezetői pozícióban.

Nyitókép: Fókusz / RTL

#Bulvár#tápai szabina#válás#szülők#kucsera gábor#gyereknevelés#házasság

Címlapról ajánljuk