Bulvár

Tápai Szabina a mának élne és a gyerekeivel lenne

rtl.hurtl.hu

2023. március 20. 8:49

Az egykori kézilabdázó elmondta, mik a 2023-as tervei. 

Tápai Szabina a Blikknek elmondta, hogy az elmúlt évek után újra nyitottabban áll a tévés szereplésekhez, de ezt nem azt jelenti, hogy minden felkérést elfogad.

Ha egy olyan műsor jön, ami tetszik, egyedi, illetve kihívás a számomra, arra szívesen mondok igent. A gyermekeim miatt csak olyan produkció jöhet szóba, amely azt is engedi, hogy velük is lehessek. Már nem mindenáron akarok tévézni, és szerencsére nem is vagyok hozzá kötve, más területeken építem a karrieremet: viszem a divatmárkámat, végzem a marketingmunkáimat és lett egy civil állásom is egy cégnél. Bár sok mindennel foglalkozom, ezek tökéletesen beilleszthetők a családi életembe

– mesélte a lapnak az egykori kézilabdázó.

Tápai elmondta, hogy a gyerekei számára az elsők, viszont vannak apró trükkjei, hogy hogyan szánjon magára is időt, hogy ne sokalljon be.

Ahhoz, hogy boldogok legyenek a gyerekeim, boldog anyára van szükségük, én pedig igyekszem az lenni. Kéthetente elmegyek kozmetikushoz, ahol testileg és lelkileg is feltöltődöm, illetve a wellnesshoteleket is meglátogatjuk olykor a gyerekekkel, barátokkal

– mondta Tápai Szabina, aki 2023-ban leginkább csak a mának élne és több időt szeretne nyugalomban a gyerekeivel tölteni.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#tápai szabina#válás#gyereknevelés

Címlapról ajánljuk