Bulvár

Tápai Szabina válásukról: Volt megcsalás

rtl.hurtl.hu

2023. február 2. 5:38

Tápai Szabina kézilabdázó a Story magazinnak árulta el, hogy a házasságuk Kucsera Gáborral zátonyra futott, nyolc hónapja külön élnek a férjével.

A 24.hu szemléjáben arról ír, Tápai Szabina szerint a legtöbb házasság lángoló szerelemmel indul, és teljesen normális, ha idővel szeretetté, szövetséggé alakul. Sokáig ők is így éltek, de aztán kezdte azt érezni, hogy elveszíti a társát. „Nem azért mentem férjhez, hogy elváljak. Nekem tényleg Gábor volt a nagy ő az életemben, és tíz éve teljes nyugalomban mondtam ki neki az igent. (…) Ma sem gondolom, hogy rossz döntést hoztam, hiszen született három csodás gyermekünk. De az én fejemben tényleg az volt, mint a mesékben, hogy a herceg és a hercegnő szerelme örökké tart” – mondta a Storynak.

Tápai nem tagadta, harmadik fél is közrejátszott a szakításban.

Nem fogok szépíteni, volt megcsalás. Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működi köztünk ez az egész.

Mint mondta, két és fél éven át várta, hogy változás következzen be, legalább elmenjenek kettesben kávézni vagy sétálni, de ez nem történt meg. Állítja: szereti Kucsera Gábort, és mindig szeretni is fogja, csak más minőségben.

Sokkal jobban neveljünk a gyerekeinket, amióta nem él otthon. Jobb a kommunikációnk és a kapcsolatunk is, ami egy kis idő múlva újra odajuthat, ahonnan tizenöt éve indult: a barátsághoz.

Tápai tisztázta, nehezen hozta meg a döntését, de most, hogy megvan, kitart mellette. A válópert viszont egyelőre még nem nyújtotta be.

Megvártam, hogy ez egy végleges döntés legyen, és ne egy dühvezérelt cselekedet. Előbb-utóbb nyilván ez a része is rendeződni fog, de azt gondolom, semmi sem egy papírtól függ. Gyakorlatilag mi már elváltunk – érzelmileg

– jelentette ki.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#tápai szabina#kucsera gábor#válás#megcsalás

Címlapról ajánljuk