Bulvár

Falusi Mariann Lang Györgyiről: Velem szemben hihetetlenül szemérmes volt

rtl.hurtl.hu

2023. június 16. 11:54

Falusi Mariann előadás közben érzékenyült el, amit a közönség vastapssal fogadott, az énekesnő azonban egyáltalán nem büszke a történtekre.

Falusi Mariann a szerdán megjelent Nemek igenje című műsorban mesélt Kadarkai Endrének többek között arról, hogyan érzékenyült el egyik előadása közben néhány nappal Lang Györgyi halála után, és hogy vajon mit szólt volna ehhez a nemrég elhunyt énekesnő.

A Menopauza az egy nagyon vidám darab, amiben játszom, és amikor a Györgyi meghalt, harmadnap Menopauza volt. Bementem és elénekeltem egy olyan számot, aminek az a vége, hogy „élni, élni kell”, annak ellenére, hogy mennyi minden jön szembe. Elénekeltem és aztán utána pofánbőgtem a nézőket, de jött a Juci (Hernádi Judit), ő is bőgött, ez pedig nem normális dolog, dehát ez benne van. A nézők körülbelül 7-8 perces vastapssal tisztelték meg ezt a dolgot

– mesélte Mariann, aki szerint ilyenkor is muszáj csinálni, nincs más mód, és eszébe sem jutott, hogy eltolja a munkáit.

Nézd meg a Fókusz videóját arról, hogyan emlékeztek meg Lang Györgyiről a barátai!

 

Amikor az apukám meghalt, akkor este bementem és játszottam. Ez nem megengedhető, hogy akkor ne csináld a dolgodat. Magaddal szemben. Ez egy feladat

– mondta Falusi, aki úgy folytatta, hogy a második Menopauza előadáson már minden rendben ment, majd meglepő kijelentést tett elérzékenyülése kapcsán, amin szerinte Lang csak nevetett volna.

Nem vagyok rá büszke, hogy ott elsírtam magam. A Györgyi nagyon röhögött rajtam valószínű, amikor ott sírtam. Ő megőrült, hogy én mindig bőgök, amikor valami van, és azt mondta, hogy hülye vagyok, hát fogjam már vissza magam

– emlékezett vissza Lang Györgyire, akiről ugyanakkor tudja, hogy titokban ő is elérzékenyült néha, de még neki sem mutatta.

Velem szemben hihetetlenül szemérmes volt. Megvolt egymással szemben a szerepünk, és ő azt fontosnak tartotta, hogy ne legyen gyenge, vagy mittudomén.

A teljes beszélgetést itt lehet meghallgatni:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#falusi mariann#kadarkai endre#lang györgyi#előadás#sírás

Címlapról ajánljuk