Bulvár

Bors: Az utcán ordibált L.L. Junior Körtvélyessy Kingával, miközben videózta

rtl.hurtl.hu

2023. június 15. 9:35

A válófélben lévő L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga közös gyerekükön csatázik a bíróságon. 

Az egész környék azt hallgatta, hogyan kiabált LL Junior válófélben lévő feleségével, Körtvélyessy Kingával az utcán, miközben mobiltelefonjával videózta a nőt – írta a Bors. A lap információi szerint a zenész számon kérte valamiért Kingát, aki azonban csak szó nélkül hátat fordított neki, és elment. 

A Bors cikke szerint ez feldühítette L.L. Juniort, aki a telefonjával kezdte el kamerázni válófélben lévő feleségét, és közben indulatosan magyarázott neki valamit.

A lapnak Kinga egyik neve elhallgatását kérő ismerőse elmondta, hogy hallották „a legutóbbi esetet”, de hozzátette, hogy „nem akartunk zavarni, ezért nem mentünk ki az utcára nézelődni”. Az ismerős a lapnak nyilatkozva kijelentette:

Nyilvánvalóan jobb, ha ők ketten végre elválnak, mert valamelyikük tönkre fog menni ebben.

A lap megkereste a házaspár két tagját, de egyikük sem akart beszélni az esetről. L.L. Junior csak annyit közölt:

A parkolóban beszélgettünk, de csak vicceltünk!

A házaspár jelenleg gyermekük elhelyezése miatt küzd egymással a bíróság előtt. L.L Juniorról felesége azt állítja, nem alkalmas a gyermeknevelésre, ezért a zenésznek videófelvételeken kell bizonyítania, hogy igenis jó apuka.  

A bíróság ideiglenesen, idén szeptemberig hozott határozatot a kislány elhelyezésének ügyében, és addig a zenész hetente többször láthatja kislányát

 

Nyitókép: RTL

 

#Bulvár#l.l. junior#Körtvélyessy Kinga#válás#utca

Címlapról ajánljuk