Bulvár

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga nem tudtak megegyezni a gyermekelhelyezés ügyükben

rtl.hurtl.hu

2023. május 17. 16:04

Várhatóan csütörtökön születhet ítélet.

Amióta L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga bejelentették, hogy külön utakon folytatják tovább, többször is felmerült a gyermekelhelyezés kérdése, mivel Junior kijelentette, hogy nem szeretne hétvégi apuka lenni

A válóperük szerdán az Érdi Járásbíróságon folytatódott, ahová Junior és Kinga külön érkeztek a Blikk információi szerint. A zárt ajtók mögött zajló tárgyalásra mindketten nyugodtan mentek be, azonban a kezdeti csendet hangos vita követte, és a tárgyalás jóval tovább tartott, mint eredetileg tervezték, ugyanis a két fél nem tudott megegyezni. L.L. Junior a következőt nyilatkozta a lapnak a tárgyalás után:

Vehemensek vagyunk mind a ketten, ezért volt ez régen egy szép szerelem. Nem közelítettek az álláspontjaink, ezért holnap derül ki, milyen ideiglenes intézkedést hoz a kislányunk ügyében a bíróság. Mindketten a legjobbat akarjuk a gyermekünknek, csak épp másként. Kinga egy nagyon jó anya. De én is egy jó apa vagyok! Szerencse, hogy manapság a bíróság már nem olyan, mint régen, és most már az apák jogait és érdekeit is nézik, nem csak az anyáét.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#l.l. junior#Körtvélyessy Kinga#gyermekelhelyezés#bíróság#tárgyalás#döntés

Címlapról ajánljuk