Bulvár

L.L. Junior kislányáról: Nem szeretném, ha tizennyolc évesen megkérdezné, apa, te hol voltál?

rtl.hurtl.hu

2023. május 21. 20:07

Hetente többször is láthatja kislányát.

L.L. Junior bírósági végzést kapott, amelynek értelmében hetente többször láthatja kislányát, a két és féléves Lilit. A bíróság ideiglenesen, idén szeptemberig hozott határozatot a kislány elhelyezésének ügyében.

A Blikknek elárulta, hogy alakul most életük: „Fokozatossággal, hála Istennek! Először heti kétszer lehet nálam, aztán alvással együtt, utána, a harmadik szakaszban pedig heti két éjszakát tölthet nálam. Most jó ideig nem szeretnék nyilatkozni, mert egy folyamatban levő ügyről van szó, és nem szeretnék senkit befolyásolni. Azért küzdök, hogy heti legalább három napot kaphassak a lányommal. Nagyon szeretjük egymást”.

Hozzátette: „Nem az a hétvégi típusú édesapa vagyok, aki csak elkényezteti a gyerekeit holmikkal, kompenzálva az elmulasztott hétköznapokért, hanem a munka oroszlánrészéből akarom kivenni a részemet, gondoskodni akarok a lányomról.”

Alig várom, hogy pelenkázhassam, fürdethessem, foglalkozásokra vihessem, mert nem szeretném ha tizennyolc évesen megkérdezné: »Apa, te hol voltál?« A legjobbat akarom számára

– mondta.

Korábban azt írtuk: amióta L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga bejelentették, hogy külön utakon folytatják tovább, többször is felmerült a gyermekelhelyezés kérdése, mivel Junior kijelentette, hogy nem szeretne hétvégi apuka lenni.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#l.l. junior#válás#kislány#bíróság#elhelyezés

Címlapról ajánljuk