Bulvár

1 millió dollárt ajánlottak szexért egy Only Fans-modellnek, aki nyíltan beszél mentális problémáiról

rtl.hurtl.hu

2023. június 8. 15:56

Alig látható bikiniben zuhanyzott egy dzsungelszerű helyszínen a texasi Jenna Lee, aki állítása szerint így próbál kapcsolódni a természethez, mert ez a legjobb gyógyír a lelki problémáira.

A Daily Star számolt be róla, hogy az Only Fans-modell, Jenna Lee alig valamit takaró bikiniben készített magáról fotókat, hogy megmutassa, mi segíti ki az embereket a depresszióból és a szorongásból. A képgalériát az Instagram-oldalán tette közzé, ahol több mint kétmillió követője van.


A fotók mellé pedig hasznos tanácsokkal is szolgált és nyíltan beszélt saját mentális problémáiról. 

Mindenkinek, aki depresszióban szenved vagy szorongásokkal küzd, azt ajánlom, hogy próbáljon meg kapcsolódni a természethez. Az elmúlt hónapokban ezekkel küzdöttem, és a természetben elmerülve nagyobb megkönnyebbülést találtam, mint amit ki tudnék fejezni 

– írta Insta-posztjában Jenna Lee.

A szőke bombázó azután került a címlapokra, hogy elmesélte, egy befektetési alapokban utazó férfi azt ajánlotta neki: milliomossá teszi, ha ágyba bújik vele. Jenna azonban nagyon kényelmesen él azokból a szexi képekből, amiket az OnlyFansre tölt fel az előfizetők legnagyobb örömére.

Nyitókép (illusztráció): Pixabay

#Bulvár#jenna lee#only fans#modell#depresszió#szorongás

Címlapról ajánljuk