Bulvár

Zámbó Árpy keze ezúttal Jennifer Lopez viaszszobrának melleihez került közel

rtl.hurtl.hu

2023. június 1. 14:50

Ismét eltévedt Zámbó Árpy keze.

A budapesti Madame Tussauds megnyitása lázba hozhatta Zámbó Árpyt. A Király testvére ugyanis új fotót posztolt. Korábban arról beszélt, nem nyerte el száz százalékos tetszését a Jimmyről készült viaszszobor, azonban úgy tűnik, a tengerentúli női sztárok képmásainak nagy rajongója lehet.

Arról már beszámoltunk, hogy nem sokkal a múzeum megnyitása után Beyoncé képmásával került nagyon nagy közelségbe, most pedig Jennifer Lopez szobrával is közös képet posztolt Facebook-oldalára, és Árpy keze itt is ugyanott járt, mint Beyoncé esetében. 

A poszthoz Árpy a következőt tette hozzá:

Ismét lecsapott a Madame Tussauds fantomja: Zámbó Árpy ezúttal Jennifer Lopez mellett játszotta el Harvey Weinsteint

A kommentelőinek egy része nemtetszéséről adott tanúságot a poszt alatt. „Az a mondás...éhes disznó,makkal álmodik” – kommentálta a sztárpárt egyikük, míg másikuk így intette Árpádot: „Drága Árpi viselkedj!”


Május 25-től a nagyközönség számára is látogatható a budapesti Madame Tussauds múzeum, ahol nemcsak világsztárok, de hazai hírességek élethű viaszszobrát is megcsodálhatják az érdeklődők. Az attrakcióban 17 magyar vonatkozású híreséggel találkozhatnak a látogatók, melyek kizárólag a budapesti produkció igényére készültek a Madame Tussauds London melletti műhelyében. A tervezési szakaszban felmérésben kérdezték meg a leendő közönséget, hogy kikre kíváncsiak a leginkább.

Nyitókép: Facebook

#Bulvár#Zámbó Árpy#szobor#jennifer lopez#múzeum#kiállítás#viasz

Címlapról ajánljuk