Bulvár

Zámbó Árpy nem teljesen elégedett a Zámbó Jimmyről készült viaszszoborral

rtl.hurtl.hu

2023. május 24. 9:28

A Király öccse számára nem adja vissza a szobor azt a képet, ahogyan ő emlékszik rá.

Május 25-től a nagyközönség számára is látogatható lesz a budapesti Madame Tussauds múzeum, ahol nemcsak világsztárok, de hazai hírességek élethű viaszszobrát is megcsodálhatják az érdeklődők.


A viaszszobrok között helyet kapott a Király, azaz Zámbó Jimmy is, akinek a családja is ellátogatott a múzeumba, hogy megcsodálják az aranytorkú énekes mását. Zámbó Árpy, Jimmy testvére teljesen ledöbbent a szobor előtt állva.

Sokkolt, amikor megpillantottuk életnagyságban a bátyám. Eltelt 23 év, mi fotókból, emlékekből idézzük fel az arcát. Beléptünk... és egyszer csak ott volt életnagyságban előttünk. Nagyon büszkék vagyunk, meghatározó pillanat ez, hogy a bátyám ott van egy világhírű múzeum kiemelt helyén

– mondta el a Borsnak Zámbó, aki ugyanakkor azt is elárulta, hogy az ő emlékeiben nem így él bátyja.

Köszönjük az alkotóknak, akik sokat fáradoztak, hogy megformázzák ezt a szobrot. Összességében nem rossz, de én más szemszögből nézem. Egy-két vonás szerintem nagyon hajaz rá, de mégsem jön vissza teljesen az a kép, ahogyan én emlékszem a bátyámra. Miért hazudjak? Mindenesetre nagyon szépen sikerült, méltó emléket állít Jimmynek

– vallotta be őszintén Árpy.

A Fókusz kedd esti riportjából kiderült, hogy mit szólt Zámbó Krisztián és kedvese, Takács Zsuzsika a Királyról készült szoborhoz:


Nyitókép: Zámbó Jimmy viaszszobra a budapesti Madame Tussauds múzeumban, és az énekes családja – rtl.hu

#Bulvár#zámbó jimmy#Zámbó Árpy#viaszszobor#Madame Tussauds#múzeum

Címlapról ajánljuk