Bulvár

Kim Kardashian bevallotta, hogy Kanye West folyamatosan megalázta a házasságuk alatt a szexvideója miatt

rtl.hurtl.hu

2023. május 25. 13:26

Kim Kardashiannek egészségügyi problémái is jelentkeztek a férje által okozott stressz miatt.

Megdöbbentő titkokra derült fény a Kardashians című sorozat legújabb évadának első epizódjában. Kim Kardashian meglepő őszinteséggel mesélt Kanye Westtel való házasságáról, ami 2022-ben ért véget, és arról, hogy a mai napig szenved a volt férje kiszámíthatatlan viselkedése miatt – írja a Daily Mail.

Kim Kardashian ismertté válásában nagy szerepet játszott a 2007-ben nyilvánosságra került szexvideója, amit igyekezett maga mögött hagyni, és az élet más területein elért sikereivel a köztudatban maradni. Több saját márkával is rendelkezik, azonban a szexvideó miatti botrányt sosem sikerült igazán lezárnia, és mint kiderült, ennek részben Kanye West az oka. A divatmogul elárulta, hogy Kanye már a házasságuk alatt is folyton felhozta a szexvideót:

Lenéz engem a szexvideó miatt, és lépten-nyomon felhozza a témát. Mindenhol ez van a médiában. Köszi, hogy megint emlékeztetted rá az embereket. Az áskálódásai sokkal károsabbak lesznek a gyerekeink számára, mint az én szexvideóm valaha lehet

– mesélte Kim az anyjának, Kris Jennernek az egyik jelenetben.

A reality-sztár azt is megosztotta, úgy érzi, hogy a gyerekei védelmében nem vághat vissza nyilvánosan, így míg Kanye hangosan hirdeti a véleményét, Kim csendben tűri. Továbbá mivel Kanye mindig nyilvánosságra hozza a privát beszélgetéseiket, Kim már eleve úgy számol, hogy amit Kanyénak ír, az valószínűleg az interneten köt majd ki.

Kim Kardashian bevallotta, hogy Kanye West folyamatosan megalázta a házasságuk alatt a szexvideója miatt
Kim Kardashian és Kanye West 2014 és 2022 között voltak házasok - Fotó: Ian West / PA Images / Getty Images

Emellett Kim megosztotta, hogy a napokban is rátört egy pánikroham, amik az életének részévé váltak már a volt férje okozta stressz miatt. A rohamokon felül még pikkelysömörtől is szenved, ami akkor szokott nála jelentkezni, amikor különösen sok stressz éri, ami általában Kanye West nyilatkozataival kapcsolatos.

Mondd meg a gyerekeim apjának, hogy hagyja abba a bajkeverést, és akkor nem fogok stresszelni és nem jön ki rajtam a pikkelysömör

– mondta Kim az anyjának, amikor szóba került a lábai állapota.

Kim Kardashian azt is elárulta, hogy annak ellenére, hogy Kanye West az „örök védelmelmezőjének” állította be magát az interjúiban, valójában folyton kiteregette a magánéletüket, és ő terjesztette azt a pletykát is, hogy Kim megcsalta őt a házasságuk alatt Drake-kel.

Nyilvánosan megvádolt ezzel. Tehát az az ember, akinek meg kellene engem védenie, nyilvánosan megvádol azzal, hogy viszonyom volt a házasságunk alatt. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogyan gondolhatja, hogy ő engem védelmez.

A reality-sztár arra is kitért, hogy míg Kanye megpróbál kontrollálni mindent, amit Kim róla mondd, visszafelé nem teszi meg ugyanezt a gesztust. Míg elvárja, hogy Kim ellenőriztesse vele a műsorában elhangzó dolgokat, ő sosem kérte Kim engedélyét a különböző interjúiban és dalaiban elhangzó dolgokhoz.

Kim Kardashian a könnyeivel küzdve fakadt ki Krisnek amiatt, hogy a környezetében mindig neki kell erősnek lennie, és emiatt sosem lehet egy rossz napja sem.

Én sosem mondok semmi rosszat. Sosem mondok semmi negatívat. Ha azt mondom, hogy kimerült vagyok, már attól bűntudatom van. Pedig k*rvára kimerült vagyok. (…) Csak az életben egyszer nem szedné össze magát mindenki? Hogy én elengedhessem magam, csak egyszer. Csak egyetlen egyszer. Azt akarom, hogy nekem is lehessen egy rossz napom, de nem lehet

– mondta sírva Kim. 

A sorozat legújabb évadának első epizódja a család többi tagjának veszekedéseiről is lerántja a leplet, így szóba került Kim és Kourtney, valamint Khloe és Kourtney vitája is. Kim legutóbb Jay Shetty podcastjéban mesélt arról, hogy milyen nehéz neki négy gyerek egyedülálló anyjaként, azonban nem mindenki tudott azonosulni a milliárdos reality-sztár kijelentéseivel.

Nyitókép: Gotham / GC Images / Getty Images

#Bulvár#kim kardashian#kanye west#szexvideó#megalázás#házasság#pletyka#drake

Címlapról ajánljuk