Bulvár

Kim Kardashian az anyaság nehézségeiről vallott, a kommentelők szétszedték

rtl.hurtl.hu

2023. május 23. 11:59

Nem mindenki tudott azonosulni a problémáival.

Vannak olyan esték, amikor álomba sírom magam

– vallotta be Kim Kardashian, amikor az egyedülálló anyaság nehézségeiről mesélt Jay Shetty podcastjének vendégeként. A reality-sztár üzletasszonynak négy gyereke van ex-férjétől, Kanye West-től, aki jelenleg havi 200 ezer dollárt, azaz csaknem 70 millió forintot fizet neki gyerektartásként – írja a Page Six.

Bár Kim Kardashian szavai sok emberben szimpátiát váltottak ki, amikor elmesélte, hogy milyen nehéz neki négy különböző habitusú gyermekével elegendő időt töltenie, és egyedül helyt állnia, több kommentelő is azzal vádolta meg, hogy áldozatként állítja be magát, miközben dadusok nevelik a gyerekeit, és a társadalomban betöltött szerepének köszönhetően egyáltalán nem ugyanazok a problémái, mint a többi anyukának.

Úgy beszél, mintha nem lenne egy teljes személyzete, aki segít neki

– írta egy felhasználó Youtube-on.

Kimnek 4 dadusa van, minden gyereknek külön egy. Az anyaság nem nehéz. A dadusok nevelik a gyerekeit. Abba kellene hagynia, hogy próbál úgy tenni, mintha a középosztályhoz tartozna

– tette hozzá egy másik hozzászóló.

Mindig neki kell lennie a legjobbnak, a legrosszabbnak, vagy az áldozatnak. Minden egyes helyzetben. Nincs valódi öntudat a háttérben

– kommentelte egy felhasználó.

Kim Kardashianhez hasonlóan a testvérei, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian és Kylie Jenner is foglalkoztatnak dadusokat, hogy segítsenek a gyereknevelésben.

Bár néhány hozzászóló nem tudott azonosulni a Kim Kardashian által megosztottakkal, a videó elsöprően pozitív reakciókat váltott ki a nézőkből, és sokan kiemelték, hogy egyáltalán nem számítottak ilyen őszinte és mély interjúra a divatmogultól:


Nyitókép: Evan Agostini / Invision / AP

#Bulvár#kim kardashian#anyaság#vallomás#kommentelők#dadus

Címlapról ajánljuk