Bulvár

Kozsóval olyan durván erőszakoskodtak a börtön zuhanyzójában, hogy máig pánikrohamok gyötrik

rtl.hurtl.hu

2023. május 18. 6:59

A legkeményebb bűnözők közt tartották fogva Floridában, állítja a zenész.

Máig pánikrohamok gyötrik Kozsót négy évvel ezelőtti, floridai bebörtönzése óta, mondta el a celeb a Frizbi TV pénteken műsorba kerülő adásában a YouTube-on. Állítása szerint a traumán szakemberek, gyógyszerek, és a kedvese, Ágica segítségével próbál túljutni. Arról beszélt:

„Turistavízummal mentem kizárólag pihenni öt hétre Amerikába, ám az ottani repülőtéren bevittek egy belső épületbe. Ők nem látták, hogy nincs már zöldkártyám, és azt hitték, a turistavízummal akarok valahogy csalni”. Ezután hátrabilincselt kézzel szállították börtönbe, ahol több mint egy hónapot tartózkodott.

Így emlékezett vissza börtönben töltött idejére a Blikknek: „Nagyon nehéz túllendülni azon, hogy 38 napig be vagy börtönözve Amerikában a legkeményebb bűnözők között, akik pontosan tudják, hol nem lát a kamera, és a fürdőben ütnek, rúgnak, ahol érnek”.

Hozzátette: „Alapvetően jól vagyok, és a pszichológusok és a neurológusom is segít a történtek feldolgozásban. Van, hogy másik gyógyszert írnak fel, de ha kések a bevételével néhány órát, és nem épp színpadon vagyok vagy festek, bármelyik váratlan pillanatban bevillannak a képek, majd rám tör a szorongás”.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#kozsó#börtön#erőszak#pánik#szorongás#florida

Címlapról ajánljuk