Bulvár

Tóth Andi keményen visszaszólt Alekosznak, aki szerint ő egy férfias nő

rtl.hurtl.hu

2023. május 12. 18:11

Alekosz alig három éve nagyon még mást gondolt az énekesnőről.

„Önmagában nekem Tóth Andi nem tetszik, sőt tovább megyek, szerintem Tóth Andi egy férfias nő, a stílusával, azzal, hogy harsány, hangos, erőszakos, ahogy tolja előtérbe magát” – mondta el Nagy Alekosz az énekesnőről a Frizbi TV péntek esti műsorában.

A Blikk vette észre, hogy Tóth Andi nem hagyta szó nélkül Alekosz kritikáját, egy 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban válaszolt a korábbi ValóVilág-győztesnek. A történetben idézte a nem éppen kedves sorokat, majd a következőt írta:

Gondoltam, azzá válok, ha már egyet sem látni errefelé.

Ezzel Alekosz szavaira és a férfiakra úgy általánosságban utalt az énekesnő, aki két hónapja szakított Marics Petivel. Mi is megírtuk, ahogyan a fájdalmas szakítás után az énekesnő az Instagramon fakadt ki. 

A lap megjegyzi, Alekosz alig három éve nagyon még mást gondolt az énekesnőről: élő adásban hívta randira, amit akkor Tóth Andi visszautasított.

Tóth Andi márciusban jelentette be visszavonulását, ami egyben a koncertezés végét is jelenti. Mint arról mi is beszámoltunk, az énekesnő a koncertezésekkel kapcsolatban nemrégiben újságírókba is beleállt, rágalmazási pert is belengetett.

Nyitókép: Zih Zsolt / MTVA Fotó

#Bulvár#tóth andi#alekosz#kritika#frizbi tv

Címlapról ajánljuk