Bulvár

Tóth Andi abbahagyja az éneklést: nem lesz több koncert, nem lesz több kiadott dal

rtl.hurtl.hu

2023. március 9. 14:36

Úgy érzi, hogy az emberek amúgy sem értették a dalait.

Tóth Andi drámai döntésről tájékoztatta a követőit Instagram oldalán: felhagy az énekléssel. Az énekesnő az erről szóló videóban elárulta, nehezen megy neki, hogy erről a témáról beszéljen, így a közepébe is vágott. 

Az a lényeg, hogy ezennel abbahagyom az éneklést

Hosszas gondolkodás után hozta meg a döntést, aminek sok oka van. Habár mindig is a zene volt a mentsvára, úgy érezte, hogy a pályán töltött 10 év alatt nagyon sokat változott.

Valahol már azt sem tudom, hogy ki vagyok

– mondta. 

Bevallotta, évekig próbálkozott, hogy az emberek értékeljék a zenéjét.

Minél lejjebb kerültem, annál megrögzöttebben próbáltam elérni, hogy bejöjjön ez a zene, hogy sok ember értékelje azt a munkát, amit beleraktam

– mesélte Andi a követőinek. Csalódásként érte, hogy bár énekelt, az emberek inkább a felnőtté válásával, az alakjával és a párkapcsolataival foglalkoztak. Ezek után mélypontra került, amiből szerinte máig nem tudok kijönni.

Elfogadtam, hogy ide nem leszek elég jó: hogy túl sok, és túl kevés vagyok.

Ezen a ponton feladta a reményt, hogy bármit is elérjen.

Ezek után megírta a Lejtő című albumát, ami nagyobb ismertséget hozott neki, így elkezdett reménykedni. Beindultak a koncertjei, de azt vette észre, hogy az emberek nem értették meg a dalai jelentését, teljesen mást láttak mögéjük, mint amiről szóltak.

Andi elárulta, egy idő után rájött, hogy a dalaiból a saját hangját hiányolta, amit a zenei stílusa miatt keveset használt. Ekkor próbálta más előadók dalait is elénekelni a koncertjein, de ez nem tetszett a közönségének.

Valahol egyáltalán nem érdekelt, valahol meg kurvára fájt, hogy tulajdonképpen nem kíváncsiak arra, amit szívesen csinálok

– folytatta Andi, és elmagyarázta, hogy szeretett volna olyan dalokat is énekelni, amik nagyobb technikai kihívást jelentenek számára. Végül arra a döntésre jutott, hogy inkább nem csinál olyat, ami nem teszi boldoggá. 

Nem lesz több koncert, nem lesz több kiadott dal

– mondta, és kiemelte, ő is nagyon sajnálja, hogy így alakult. Elfáradt, és nem akarja, hogy mások szenvedjenek az önpusztításától – magyarázta.

Az eddig megírt dalait még kiadja, mert nem akarja, hogy a fiókban maradjanak, a jövőben pedig a saját lemezkiadójánál fog tevékenykedni kreatív igazgatóként. Ezen felül egy saját ruhamárkával is készül.

#Bulvár#tóth andi#ígéret#éneklés#vallomás#döntés

Címlapról ajánljuk