Bulvár

Több százmillió forintot gyűjtöttek annak a férfinak, aki az esküvője napján veszítette el a feleségét

rtl.hurtl.hu

2023. május 10. 15:48

A férfi túlélte a balesetet, az otthonában lábadozik, és újdonsült felesége temetését szervezi.

Több, mint 556 ezer fontot, azaz körülbelül 236 millió forintot gyűjtöttek annak a férfinak, aki az esküvője napján veszítette el a feleségét – számolt be a LADbible. Samantha Miller és Aric Hutchinson épp a lagzijukról tartottak haza két családtagjuk társaságában egy golfkocsival, amikor egy részeg sofőr több mint 100 kilométer per órás sebességgel beléjük hajtott. A golfkocsi az ütközés következtében nagyjából száz métert repült. Az ifjú feleség a helyszínen életét vesztette, a férjet kritikus állapotban szállították kórházba, két hozzátartozójuk pedig szintén súlyos sérüléseket szerzett. Aric a kórházban szembesült vele, hogy mi történt, és hogy meg kell majd szervezze újdonsült felesége temetését.

A GoFundMe közösségi finanszírozási platformon a férfi édesanyja, Annette gyűjtést szervezett, amihez a következő sorokat írta:

Április 28-a Aric és Sam legboldogabb napjának indult, de tragédiával végződött. Összetört a szívünk, és nem gondoltuk volna, hogy a történetünk ennyi szeretetet, támogatást és nagylelkűséget fog kiváltani az emberekből, nemcsak a családtagokból, barátokból és kollégákból, hanem idegenekből is. Mindennél jobban hiányzik nekünk Sam, aki azonnal beilleszkedett a családunkba, amint Aric és Sam először találkoztak. Ő jelentette a mindent a fiam számára, és jó hatással volt rá. Rengeteg közös tervük és álmuk volt a jövőjüket illetően: többek között a családalapítás és egy ház felépítése

– írta a megtört édesanya, aki azt is elárulta, hogy fia, Aric mindkét lábát eltörte a balesetben – az egyiket műtéti úton kellett helyrehozni –, az arcában is eltörtek a csontok, amit szintén meg kellett operálni, több csigolyája is eltört, agyvérzést kapott, és több öltéssel kellett összevarrni a testén keletkező sérüléseket.

A férfi már otthon lábadozik, a gyász, amit felesége elvesztése kapcsán érez viszont nem könnyíti meg a felépülését, ráadásul vár rájuk még a lány temetése is, ami egy újabb lelki megpróbáltatás lesz a család számára.

Nyitókép: Aric Hutchinson és Samantha Miller az esküvőjükön / GoFundMe

#Bulvár#esküvő#feleség#halál#baleset#gyűjtés#temetés

Címlapról ajánljuk