Bulvár

Pogány Judit háromgyerekes családapa kollégájával kezdett ki, majdnem válás lett a vége

rtl.hurtl.hu

2023. április 19. 11:48

A színésznő arról vallott, hogy többször is szerelembe esett kollégákkal.

Az Örkény Színház és a WMN közös műsorában, a Nyílt lapokkal harmadik epizódjában Pogány Judit, Józsa Bettina és Ficza István voltak Polgár Csaba vendégei. A beszélgetés során szóba került a kollégák között kialakuló szerelem is. Pogány Judit Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő meglepő vallomást tett a témában – írta a Blikk.

Nagyon sokszor voltam szerelmes kollégába. De olyan is volt, amikor nem voltam szerelmes, de együtt kellett játszani, és én annyira nem bírtam azt a srácot – aki egy musicalben volt az udvarlóm –, hogy elkezdtem kikezdeni vele, hátha úgy lesz valami. Legalább tizenöt év múlva hallottam, hogy – háromgyerekes családapaként – majdnem elvált akkor, mert én nagyon rosszat tettem. Szóval ilyen nagy bűneim is voltak

– mesélte Pogány, aki a beszélgetős műsorban arról is kifejtette a véleményét, hogy a színháznak dolga-e a politikával és közéleti kérdésekkel foglalkozni:

Szerintem az a színház, amelyik nem akar politizálni, az langyos színház... engem egyáltalán nem is érdekelne. A színháznak dolga, hogy véleményt nyilvánítson.

Pogány Judit később a feminizmusról is szót ejtett: szerinte minden ember egyenrangú – nemtől függetlenül –, ő mégsem örült, hogy lánynak született, és csak hosszú évek alatt törődött bele sorsába.

Én nem feminista, inkább fiú szerettem volna lenni egész életemben. Főleg gyerekkoromban éreztem azt, hogy a fiúknak mindent szabad, engem meg sehova nem engednek, csak óvnak. Nem komáltam lánynak lenni, de aztán meg kellett szokni. Most már volt időm rá

– vallotta be a színművésznő, aki úgy érzi, hogy „bőven eleget” élt, rengeteg emléket hagy majd maga után, így nem fél a haláltól.

Nyitókép: Fókusz / RTL

#Bulvár#pogány judit#feminizmus#politika#halál

Címlapról ajánljuk