Bulvár

„A tagadás elefántcsonttornyában él” Melania Trump, aki nem jelent meg letartóztatott férje oldalán

rtl.hurtl.hu

2023. április 6. 14:19

Felesége tud Donald Trump ügyeiről, de a méltóságát félti a felhajtástól. A volt elnök szintén nem említette feleségét, amikor megköszönte szeretteinek a támogatást.

Stephanie Winston Wolkoff, Melania Trump volt bizalmasa lerántotta a leplet arról, hogy miért nem jelent meg az egykori first lady Donald Trump oldalán, amikor megtartotta a letartóztatását követő első nyilvános beszédét – írja a Page Six.

A volt bizalmas szerint nagyon beszédes, hogy Melania úgy döntött, hogy „a tagadás elefántcsonttornyába zárkózik”, és nem jelenik meg a férje mellett:

Én egy pillanatig sem hittem, hogy megjelenne. A csendje szándékos, ez a választott fegyverneme és a védelmező páncélja is

– mondta, és hozzátette, hogy Melania azért hallgat a férje letartóztatásával és korábbi pornóügyeivel kapcsolatban, hogy megőrizze a saját méltóságát.

Természetesen tud Donald ügyeiről, mindent tud. De a hallgatása a méltósága kulcsa. Ki fog tartani a férje mellett, mint mindig. Nem hinném, hogy megalázónak tartja a férje dolgait, de mérges

– folytatta Stephanie. Szerinte Melania az elejétől fogva tudta, hogy ez egy adok-kapok házasság, és sosem számított arra, hogy Donald hűséges férj vagy odaadó apa lesz.

Melania hiánya azért is volt olyan szembetűnő, mert rajta kívül a család szinte összes tagja megjelent, még Melania apja is. Donald Trump szintén gyanúsan kerülte a felesége említését, amikor megköszönte a családtagjai támogatását, Melaniát szóba se hozta.

A volt elnök letartóztatásának okairól, és a tárgyalásáról a Híradóban is beszámoltunk:


Nyitókép: JNI / Star Max / GC Images / Getty Images

#Bulvár#melania trump#donald trump#beszéd#letartóztatás#hiány

Címlapról ajánljuk