Bulvár

Zámbó Krisztián: Párkapcsolatfüggő vagyok

rtl.hurtl.hu

2023. április 5. 10:38

De neki is szüksége van énidőre.

Ahogy arról beszámoltunk, Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska újra egy pár, és ha kell Krisztián a kommentelőkbe is beleáll a szerelméért. Krisztián most a hot!-nak mesélte el, hogyan éli a mindennapjait, és miért dönt a vegetáriánus életmód mellett.

Soha nem volt szokványos az életem, a családom és a párkapcsolataim sem voltak átlagosak. Úgy érzem, annyi inger ért az évek alatt, hogy már egyre inkább vágyom arra, hogy egyedül legyek és ki tudjam kapcsolni az agyamat. Az utóbbi időszakban azt is sikerült megtanulnom, hogy aktívan kell elfoglalnom magamat ahhoz, hogy ne jöjjenek elő a negatív gondolatok. Persze a túl sok egyedüllét sincs jó hatással rám, mivel társaság- és párkapcsolatfüggő vagyok, de nekem is szükségem van az énidőre

– mondta Krisztián, és hozzátette, hogy erre van egy kialakult módszere is. A délután nagy részét olyan dolgokkal tölti, amik örömöt okoznak neki: rajzol, olvasgat vagy főz, de az igazi kikapcsolódást számára egy nagy kád habfürdő jelenti. 

Az étkezését tekintve egy új célt is kitűzött, szeretne vegetáriánus lenni:

Szeretném, hogy alacsonyabb legyen a koleszterinszintem és javuljon a közérzetem. Eddig azt tapasztalom, hogy egész jól sikerül tartanom az étrendet, és ha minden jól megy, pár kilótól meg is szabadulok nyárig. De hangsúlyozom: elsősorban az egészségesebb életmód elérése a célom

– magyarázta Krisztián.

Az énekes azt is elárulta, hogy nem szeret takarítani, de szerencsére a párja, Takács Zsuzska szívesen vállalja magára ezt a feladatot. Egy rendrakás közben készült videót is feltöltött Krisztián az Instagram oldalára, ahol Zsuzskát április elseje alkalmából viccelte meg:


Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#zámbó krisztián#Takács Zsuzska#párkapcsolat#függőség#vegetáriánus#énidő

Címlapról ajánljuk