Bulvár

Pár nappal azelőtt halt meg, hogy kiderült, milliókat nyert a lottón

rtl.hurtl.hu

2023. március 20. 12:04

Leesett a lépcsőn és eltört a nyaka a lottómilliomosnak.

Andrew Gillion tragikus körülmények között hunyt el, közvetelenül azelőtt, hogy tudomást szerzett volna többmilliós lottónyereményéről – írta meg a LADbible. Az Egyesült Királyságból származó férfi évek óta játszott az irányítószám lottón, kitartása pedig meghozta gyümölcsét: 7,9 millió fontot – körülbelül 3,5 milliárd forint – sorsoltak ki a szerencsejátékon az utcájában lakók között, ezt azonban ő már nem élhette meg.

Az 59 éves nagypapa annak reményében lottózott, hogy a nyereményből elviheti a családját egy felejthetetlen nyaralásra, azonban minden megváltozott, miután leesett a lépcsőről újév napján. Andrew-t a baleset után azonnal a glasgow-i Queen Elizabeth kórházba szállították, ahol kiderült, hogy eltörte a nyakát. A férfit néhány nappal később megműtötték, azonban 2022. január 7-én az operáció közben életét vesztette.

Andrew családját sokkolták a történtek. 32 éves lánya, Lisa Thomas arról nyilatkozott, hogy még mindig nem tudott megbirkózni édesapja elvesztésével. Amikor rájött, hogy az apja is kapott egy arany borítékot, teljesen eluralkodtak rajta az érzelmek. Bár Andrew elhunyt, mégis megillette őt a nyeremény, amit az irányítószám lottó kisorsolt résztvevői kaptak.

Amikor megerősítették a hírt, teljesen lesújtott

– mesélte a három gyermekes nő, aki arról is beszámolt, hogy amióta csak az eszét tudja, az apja lottózott. Lisa azt is elképzelte, hogy mit szólna az édesapja a nyereményhez, ha még élne.

A fülemben csengett az izgatott hangja, ahogy felhív, hogy megossza velem az örömhírt, hogy nyert. Biztosra veszem, hogy az első dolga az lett volna, hogy lefoglaljon egy utazást nekünk

– mondta Lisa, aki szerint ez egy jel, amit elhunyt édesapja küldött nekik.

A lány ezután visszaemlékezett az egyik karácsonyra, amikor az első ünnepi üdvözlőlap, amit Andrew kapott, az irányítószám lottótól érkezett. A lány akkor csak nevetett, apja pedig annyit mondott:

Nevess csak! Amikor nyerni fogok, majd nem fogsz így nevetni.

És milyen igaza lett: Lisa már nem nevetett, sokkal inkább a könnyeivel küszködött a történtek után. Andrew családja a 7,9 millió fontos nyereményből 8092 fontot, átszámolva körülbelül 3,6 millió forint kapott.

Nyitókép (Illusztráció): Unsplash

#Bulvár#lottó#nyeremény#halál#baleset#elhunyt

Címlapról ajánljuk