Bulvár

Bruce Willis felesége szerint baromság, hogy Demi Moore hozzájuk költözik

rtl.hurtl.hu

2023. március 9. 19:48

Nagyon jóban vannak, de ennyire azért nem.

Emma Heming Willis szerdán rövidre zárta azt a felröppent pletykát, hogy Bruce Willis ex-felesége, Demi Moore hozzájuk költözne, hogy segítsen a demenciával diagnosztizált színész ápolásában.

Fojtsuk ezt el csírájában. Ez akkora baromság. Kérlek, álljatok le

– írta Instagram-oldalán.

Bruce Willisnél előbb afáziát, majd frontotemporális demenciát állapítottak meg, aminek a viselkedésre, a személyiségre, a beszédre és a mozgásra is hatása van – emlékeztet a Fox News.

Emma Heming Willis kedden arra is reagált, hogy egyesek azzal vádolják, hogy férje állapotát arra használja ki, hogy öt perc hírnevet szerezzen magának. Erre azt felelte, hogy ez nagyszerű, mert azt jelenti, hogy figyelnek rá, és szeretné ezt kibővíteni tíz percre, hogy kiálljon a férje mellett és felhívja a figyelmet a frontotemporális demenciára.

Egy másik bejegyzésben a fotósokat kérte arra, hogy hagyják békén a férjét, ha kimegy az utcára.

Február közepén Demi Moore is aláírta azt a közleményt, amiben Bruce Willis családja, köztük jelenlegi felesége és lányai bejelentették a színész betegségét. Demi Moore és Bruce Willis 2000-ben váltak el, a színész 2007-ben vette el Emma Hemming Willist. Az előbbi házasságból három lány – a 34 éves Rumer, a 31 éves Scout és a 28 éves Tallulah – született, az utóbbiból két lány, a tízéves Mabel és a nyolcéves Evelyn.

Emma Heming Willis azt mondta, nagyon tiszteli Demi Moore-t és azt, hogy Bruce Willis és Demi Moore a válásuk során a gyerekeket helyezték előtérbe. A színésznő ott volt a házasságkötésükkor és akkor is, amikor tizedik házassági évfordulójukon megerősítették fogadalmukat. Volt, hogy együtt nyaraltak és a mostani nehéz helyzetben is támogatják egymást.

Nyitókép: Stefanie Keenan/Getty Images for goop

#Bulvár#bruce willis#demi moore#emma heming willis#betegség#demencia#pletyka

Címlapról ajánljuk