Bulvár

Bruce Willis felesége arra kér mindenkit, hogy hagyják békén a férjét

rtl.hurtl.hu

2023. március 6. 9:25

A színész neje elcsukló hangon szólt a lesifotósokhoz.

A korábban afáziával diagnosztizált Bruce Willisről nemrég kiderült, hogy demenciával küzd. A színészt hosszú idő után először kapták lencsevégre nyilvános helyen, amint kávét vásárol barátaival. Felesége, Emma Heming Willis azonban arra kéri a paparazzi fotósokat és videósokat, hogy legközelebb ne kiabáljanak beteg férjének, mert így is nehéz őt kimozdítani, és egyik helyről a másikra eljuttatni – írta meg a LADbible.

Emma, akinek az a célja, hogy felhívja a figyelmet a demenciára, a következőket mondta Instagramra feltöltött érzelmes videójában:

Ha demenciával élő ember van a környezetedben, tudod, hogy milyen bonyolult és stresszes kivinni őt a nagyvilágba, és biztonságosan irányítani őt. Még akkor is, ha csak egy csésze kávé beszerzéséről van szó. Láttam a szalagcímeket és egy videót a férjemről, amint a barátaival kávézni megy. A barátaival, akik fantasztikus munkát végeztek, hogy megóvják őt. Szóval ez most a fotósoknak és videósoknak szól, akik megpróbálnak minél exkluzívabb felvételeket készíteni a férjemről: tartsátok meg a távolságot! Tudom, hogy ez a munkátok, de kérlek, ne kiabáljatok oda a férjemnek, hogy hogy van, vagy bármi. Egyszerűen csak ne tegyétek, oké? Adjatok neki teret. Engedjétek meg a családunknak, vagy bárki is van vele épp, hogy biztonságban eljuttassa őt A pontból B pontba

– fogalmazta meg kérését az aggódó feleség.


Nyitókép: Theo Wargo / Getty Images

#Bulvár#bruce willis#demencia#feleség

Címlapról ajánljuk