Bulvár

Szabó Zsófi anyukája zöldségesnek állt

rtl.hurtl.hu

2023. március 6. 8:42

A kis Mendel gyakran a bolt előtt üldögélve várja a tavaszt nagymamajával.

Szabóné Madarász Pálma fiával, Szabó Gyuszkóval nyitotta meg a budafok-tétényi Rózsakerti lakótelepen zöldséges üzletét, amiről a Metropol készített videót – szemlézte a Bors.

Arra gondoltam, miután elment a férjem, hogy valamit azért kellene csinálni még úgy 20-30 évig. Vannak gyerekeim, van unokám, de kell még valami, amiben én benne vagyok. Rájöttem, nekem ez a zöldséges tökéletesen jó lenne. Állandóan jár az agyam most is, hogy hogy lehetne még bővíteni a kínálatot, szépíteni, de az biztos, hogy ahhoz, hogy topon maradj, hogy legyen értelme az életednek, csinálni kell valamit, amit szeretsz. És nagyon fontos, hogy ez nincs korhoz kötve: csinálhatod 60, 70, akár 80 évesen is

– mesélte Szabó Zsófi édesanyja, aki azt is elárulta, hogy lánya is legalább olyan lelkes volt az üzlet nyitásával kapcsolatban, mint ő.

Képzeljétek el, mi még azt sem tudtuk, hogyan rendezzük be az üzletet, ő idejött, és azt mondta: Anya, akkor én most lefotózom a boltot, és felrakom. Mondtuk, hogy Zsófi, várj egy kicsit!

Gyuszkó, Zsófi testvére is arról számolt be, hogy a műsorvezető végig támogatta őket, és napi szinten meglátogatja üzletüket, mivel az közel van a munkahelyéhez.

Neki is mindig vannak újabb ötletei, mit lehetne, hogy lehetne bővíteni. Ez egy igazi családi zöldséges lesz

– fűzte hozzá a fiú.

Ráadásul Zsófi kisfia, Mendel is rendszeres látogatója nagymamája boltjának, ahonnan rendszeresen finomabbnál finomabb, vitamindús gyümölcsökkel és zöldségekkel tér haza:

Ide le szoktunk ülni a bolt elé mi is Mendellel, és együtt várjuk a tavaszt. Ez a környék olyan, mint egy nagy falu, mindenki mindenkit ismer

– mesélte az energikus nagymama.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#zöldség#szabó zsófi#gyümölcs#anya#unoka#mendel

Címlapról ajánljuk