Bulvár

VV Piros sokkot kapott, Nagy Melanie kitálalt, Lengyel Tamás pedig a szexjelenetek kulisszatitkairól mesélt – ezek voltak a hét videói

rtl.hurtl.hu

2023. március 4. 16:03

A ValóVilág kreatív producerével követtük végig a hármas Párbaj lebonyolítását, de Lengyel Tamás is a kulisszák mögé vitte az rtl.hu-t. Közben a kormány szétverte a Magyar Orvosi Kamarát, és elindult az új ügyeleti rendszer, amiben nem biztos, hogy háziorvosok vizsgálják a betegeket. Novák Katalin férje pedig megkezdte katonai karrierjét: 5 hetes kiképzés után rögtön főtisztként.

Már nem kell sokat várni, hogy kiderüljön, ki nyeri meg az idei ValóVilágot. A múlt heti hármas Párbajt VV Melina nyerte meg, aki szoros küzdelemben utasította maga mögé VV Máriót.

 

Ennek persze nem mindenki örült: mutatjuk, hogy mi volt a villában lévők reakciója VV Melina visszatérésekor.

 

A ValóVilág hétvégi kiesői, Márió és Ákos, valamint szintén a cél előtt nem sokkal kiesett Dani volt a héten a Reggeli vendége. Kiderült, Ákoson kívül mindkét versenyzőt megviselte, hogy nem térhetett vissza a villába. Márió a kiesése óta azon gondolkodik, hogy hol ronthatta el. A videóban azt is elmondták, kinek a győzelmére számítanak: az egyetlen játékoséra, aki nem szólt le másokat a villában.

 

A hármas Párbaj nemcsak a játékosoknak volt idegőrlő, hanem a műsor készítőinek is. Extra videónkban Szabó Csabával, a ValóVilág kreatív producerével követtük végig a show lebonyolítását, és hogy mi történik a kiesett villalakókkal. Megtudtuk, hogy hogyan hangolnak össze két stúdióvezérlőt egy élő adás alatt, és ki dönti el, hogy mikor fedik fel a mindent eldöntő fantomképeket.

 

A finálé előtt még sor került egy utolsó Párbajra is, aminek már a kihívása is hihetetlenül csavarosra sikerült

 

Az események nem csak a Villa falain belül zajlanak, a már kiesett játékosok sem unatkoznak. VV Barna például annyi rajongói üzenetet kapott kiesése után, hogy teljesen kezelhetetlenné vált az Instagram-fiókja. De nem csak idegenek írnak neki. A ValóVilág11 Casanovája felolvasott egy csak neki szánt magánüzenetet VV Pirostól, amivel alaposan beletaposott egykori villapartnere lelkébe. A lány az rtl.hu-nak úgy reagált: sokkot kapott. VV Barna szerint a gyerekkori traumái is hatással vannak a mostani viselkedésére.

 

A ValóVilágnak ez már a 11. évada, de a Fókusz tett róla, hogy a korábbi szériák ikonikus szereplőit se felejtsük el. Dya és Seherezádé a VV5 bombázói voltak. Huszonévesen kerültek be a ValóVilág villájába, és most már évtizedes perspektívából beszélnek arról, mi történt velük az elmúlt 11 évben. Seherezádé most is mindössze 32 éves. Az elmúlt évtizedük az útkeresésről és a sok munkáról szólt.

 

A Cápák között múlt vasárnapi adásában is tobzódhattunk az izgalmakban. Lakatos István felháborodva elhagyta a stúdiót, majd mégis visszajött, és ajánlatot tett a vállalkozónak. Nem is akármilyet, az idei évad legnagyobb befektetési ajánlatát.

 

Egy másik vállalkozás is jól járt. Moldován András Balogh Leventével 25-25 millió forintot ajánlott az Evercovernek, akikkel a pitch után is találkoztak, ahol egy nagyon fontos dologra is fény derült, ami befolyásolhatja az üzlet jövőjét.

 

A sertésmogul egy állati tanulságos történetet is felelevenített, elárulta, hogy mit tanult baromfiárus nagymamájától. Ám úgy tűnik, a vállalkozóknak nem megy át az üzenet.

 

A közéletben is zajlottak az események: megszavazta az Országgyűlés a Magyar Orvosi Kamara jogköreinek szűkítését. A módosítás után nem lesz kötelező az orvosoknak a kamarai tagság, és az etikai eljárásokat sem a kamara folytathatja le. Takács Péter egészségügyért felelős államtitkár kedden azt mondta, azért volt szükség a módosításra, mert szerinte a kamara nyíltan fenyegette azokat az orvosokat, akik alá akarták írni ügyeleti szerződéseiket.

 

Takács Péter később úgy nyilatkozott, hogy nekik csak a kamara vezetésével van konfliktusuk, és reméli, hogy az orvosok csendes többsége támogatja a kormányt.

 

A MOK elnöke szerint azonban az orvostársadalom csak még egységesebb lett. A kamara jogköreit csorbító törvénymódosítás életbe lépése után alig fél nappal már két és fél ezer orvos jelezte, hogy a kamara tagja akar maradni – péntekre ez a szám csaknem nyolcezerre nőtt. Budapesten volt olyan kerület, ahol az összes háziorvos kiállt a testület mellett.

 

Március elsején debütált az új ügyeleti rendszer is. Egy – az RTL híradónak nyilatkozó – háziorvos szerint Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az orvosok legfeljebb 20 százaléka írta alá az új szerződést, arról pedig korábban a Népszava írt, hogy Győr-Moson-Sopron megyében egyetlen háziorvos sem szerződött a mentőszolgálattal.

 

Csak a megyeszékhelyeken lesz gyermek háziorvosi ügyelet hétvégenként – ez is az új ügyeleti rendszer következménye, erről beszélt egy gyermekorvos az RTL Híradónak. A mentőszolgálat csak annyit közölt: jól működik az új rendszer. Szerdától már három megyében működik az új rendszer, amelyben az sem biztos, hogy háziorvosok vizsgálják a betegeket.

 

Szexuális visszaélés miatt adtak ki elfogatóparancsot egy volt LMP-s politikus ellen. A körözött férfi korábban kétszer volt Nagyatádon önkormányzati képviselő. A párt hétfőn úgy reagált, hogy semmilyen kapcsolatban nincsenek vele, 2017-től nem is tagja az LMP-nek. Az RTL Híradó információi szerint egy 14 évnél fiatalabb gyerek is érintett az ügyben.

 

14 éves lánnyal volt szexuális kapcsolata a Mi Hazánk évértékelőjén fellépő erdélyi zenésznek. Őt gyerekek elleni szexuális bűncselekményekkel gyanúsítják. A Mi Hazánk Mozgalom azt közölte az RTL Híradóval, hogy nem tudtak erről.

 

A Zala megyei ál-Jézust pedig csalással vádolja az ügyészség. A 69 éves férfi évtizedeken keresztül gyógyításra, lelki útmutatásra vágyó emberek bizalmába férkőzött, majd rávette őket, hogy pénzt, ékszert, sőt ingatlant adományozzanak jótékony célokra. Csakhogy a vád szerint mindebből saját luxuséletét finanszírozta.

 

Közben Novák Katalin férjéből mindössze 5 hét kiképzés után főtiszt lett, így Veres István rögtön alezredesi rangon kezdi katonai karrierjét.

 

Az rtl.hu tudta meg, hogy van olyan beruházás, amit a takarékosság fölött őrködő építési miniszter, Lázár János nem állíttatott le. Milliárdokért kap négycsillagos szállodaépületet az a mezőhegyesi Ménesbirtok, amelyet állami pénzből vettek meg, milliárdokat költöttek rá, majd egyszerűen egy vagyonkezelő alapítványnak ajándékozták, teljesen ingyen. Az alapítvány kuratóriumi elnöke történetesen Lázár János. Az ő irányítása alatt a Miniszterelnökség 15 milliárd forinttal támogatta meg a Ménesbirtokot.

 

A celebvilágban újabb esküvőt ünnepeltek. Kulcsár Edina hozzáment G.w.M-hez, és kedvese vezetéknevét is felvette. Az újdonsült férj közös esküvői fotójuk alatt, kommentben ment neki gyerekei anyjának. Kétségbe vonta Melanie diplomáját, és több becsmérlő megjegyzést is tett volt párjára. Melanie a Fókusznak mondta el, mit gondol minderről, és azt is, miért nem házasodtak össze Varga Márkkal.

 

A csörte után egy jó hír: az RTL-re érkezik a világ „legdiplomatikusabb” énekes tehetségkutatója, ahol csak a hang számít. De vajon kikből fog állni a zsűri, és ki lesz a műsorvezető?

 

Lengyel Tamást az intim jelenetek forgatásáról faggattuk. A színész elmesélte, hogy hogyan próbálja a stáb a lehető legkomfortosabbá tenni ezt – az alapból is kényelmetlen – helyzetet. Elárulta, mi az, amit kölcsönösen elvárnak egymástól a partnerek, és hogy mi játszódik le ilyenkor a színészekben. A színész azt is elmondta, mi az a szerep, amivel nem szeretné, ha azonosítanák a nézők.

 

Young G akár hat bulit is lenyomott egyetlen nap alatt, egy jól menő magyar DJ egy óra alatt behúzhat 300 ezer forintot, de ezzel persze meg sem közelítik a külföldi sztárokat. A Fókusz annak is utánajárt, hogy mennyit kereshet egy hazai sztárfodrász.

 

Éva hatgyeremekes egyedülálló édesanya, ilyen fizetésekről még csak nem is álmodhat. Ő mindössze havi 120 ezer forintból próbálja eltartani gyermekeit. Ám napról napra nehezebb. Ő egyike azoknak a Magyarországon élő százezreknek, akiknek eddig is alig futotta élelemre, és akiknek a mostani brutális infláció mellett még nehezebb a megélhetés. Felmérések szerint ma Magyarországon közel egymillió ember él már 100 ezer forintnál is kevesebből. Őket még jobban érinti a decemberben mért évi 44,8 százalékos élelmiszer-áremelkedés.

 

A végére egy igazán szívmelengető videó: idős embereket kérdeztünk arról, mi az, amit megbántak az életükben, mit tanultak a hibáikból, és mit tanácsolnának a fiataloknak.

 

 

#Bulvár#novák katalin#lengyel tamás#mok#ügyeleti rendszer#ValóVilág#rtl#párbaj#vv melina#nagy melanie#gwm#The Voice#a hét videói#ma

Címlapról ajánljuk