Bulvár

Will Smith Oscar-győzelmét parodizálta

rtl.hurtl.hu

2023. február 23. 10:38

A 94. Oscar-gálán hiába nyerte el élete első aranyszobrát a színész, mindenki csak arról beszélt, hogy élő adásban megütötte Chris Rockot. A bocsánatkéréseknek vége, hiszen Will Smith most először már viccesen utalt vissza arra az estére.

Egy évvel ezelőtt Chris Rock Jada Pinket Smith kopaszságával viccelődött az Oscar-gálán – nem tudva arról, hogy ez nem egy szerep, hanem a betegsége miatt van. Will Smith ezt hallva, mérgében felugrott a színpadra és megütötte a gála műsorvezetőjét.

Amiről azonban sokan megfeledkeznek, hogy percekkel később egészen más miatt kellett még egyszer a színpadra lépnie Smith-nek: elnyerte a Legjobb férfi főszereplő díját a King Richardban nyújtott alakításáért.

A pofon miatt Smith később nyilvános videóüzenetben kért bocsánatot Chris Rocktól:


A híres pofon óta a bocsánatkérésen és a megbánáson kívül nem igazán hozta szóba az Oscart, egészen mostanáig. 

Egy TikTok videót tett közzé, amiben „duettezett” egy másik felhasználóval. A lány ebben arról mesél, hogy annak érdekében, hogy érdekes és boldog életünk lehessen, meg kell kérdeznünk egy élettelen tárgyat, hogy mit gondol rólunk – a választ rögtön megkapjuk saját magunktól és az intuicíónktól. Erre reagálva Smith egyszercsak elővette Oscar-szobrát és zavartan megpróbált kérdezni valamit tőle, majd inkább letette.


Sokak szerint Will Smith ezzel arra utalhatott, hogy a botrány miatt mindenki megfeledkezett róla, hogy ő igenis elnyerte élete első Oscar-díját. A videó több milliós megtekintést ért már el és a kommentelők sem hagyhatták szó nélkül a dolgot. Nagyon sokan pozitívan reagáltak a poénra, viszont ugyanennyien kritizálták is a színészt, szerintük ugyanis egyáltalán nem vicces a gesztus, pláne nem a pofoszkodást követően.

Igen, nagyon vicces volt, amikor bántalmazta Chris Tuckert

– írta az egyik kommentelő.

Ha még több nem annyira ismert tényre vagy kíváncsi Will Smith-szel kapcsolatban, akkor olvasd el cikkünket!

Nyitókép: Paul Morigi/WireImage

#Bulvár#will smith#chris tucker#oscar#pofon#tiktok#Videó#vicc

Címlapról ajánljuk