Bulvár

Will Smith szerint az Oscaron elcsattant pofonjában a gyermek Will Smith is benne volt

rtl.hurtl.hu

2022. november 29. 10:20

Az Oscar-díjas színész nem tud lejönni a pofon-témáról.

Will Smith a The Daily Show-ban vendégeskedett Trevor Noah-nál, ez volt a színész első talk-show szereplése azóta, hogy az idei Oscar-ceremónián pofon vágta Chris Rockot, írja a Hollywood Reporter.

Azt kérdezed, mit is tanultam? Azt, hogy kedvesnek kell lennünk egymáshoz

– árulta el a nagy igazságot a bűnbánó sztár, aki azonban nem akarja mentegetni a viselkedését. 

„Most értettem meg, mit jelent, amikor azt mondják, hogy akit bántanak, az másokat bánt” – mondta a színész. Smith szerint a pofonban benne volt „a kisfiú is, aki végignézte, ahogy az apja megveri az anyját”, és arról is beszélt, hogy hosszú időn át sok dühöt nyomott el magában.

„Mindig is Suparman akartam lenni. A hős, aki megmenti a bajba jutott nőt. De be kellett látnom, hogy nem vagyok tökéletes, megvannak a magam hibái” – folytatta a sztár.

Smith egy másik interjúban arról is beszélt, hogy megérti, ha a közönség még nem akarja őt látni színészként. Smith új filmje, az Emancipation (Emancipáció) egy szökött rabszolgáról szól. A sztár hozzátette: reméli, hogy függetlenül a márciusi történtektől, a nézők értékelni fogják a kreatív csapat – a  rendező, az operatőr, a díszettervező és a színészkollégái – munkáját.

400 évnyi rabszolgaság nem fontosabb, mint egyetlen rossz pillanat? 

– tette fel a költői kérdést Smith új filmjének rendezője, Antoine Fuqua.


Nyitókép:  Neilson Barnard/Getty Image

#Bulvár#will smith#pofon#oscar

Címlapról ajánljuk