Bulvár

„Nincs köztünk kommunikáció, Márkkal nem beszélünk” – G.w.M egykori párját villámcsapásként érte, hogy a rapper elhagyja

rtl.hurtl.hu

2023. február 15. 9:58

Egyedülálló anyaként kénytelen volt azonnal munkába állni, de a kezdeti nehézségek után visszatalált önmagához.

Nagy Melanie és G.w.M. kapcsolata hirtelen ért véget, így az ismerőseitől kellett segítséget kérnie a munkakereséshez.

Egyik napról a másikra döbbentem rá, hogy egyedül maradtam két kisgyerekkel

– nyilatkozta a hot!-nak.

Melanie végigtelefonálta a barátait és olyan munkahelyet keresett, ahol azonnal munkába állhat, így történt az, hogy hiába végzett a nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként, nem a szakmájában helyezkedett el. Először rádiózással kezdett el foglalkozni, azonban most már más álmokat dédelget, amiket egy barátjával tervez megvalósítani.

Egy szépségszalon, ahová az anyukák hozhatják magukkal a kislányukat, és közösen igénybe vehetnek majd különböző szépségipari szolgáltatásokat

– mondta Melanie, aki elárulta, hogy ezen kívül gyerekpartikat is szerveznek majd, valamint ő sminkesként és oktatóként is dolgozik jelenleg.

Volt párjával, G.w.M., azaz Varga Márkkal való kapcsolatáról is mesélt: 

Nincs köztünk kommunikáció, Márkkal nem beszélünk. A gyerekekkel kapcsolatban van egy rend, amihez mindketten tartjuk magunkat.

Melanie elmondta, hogy úgy érzi, hogy a rapperrel való kapcsolata alatt elsiklott a saját céljai felett, és alárendelte magát a párja karrierépítésének. A terveik szerint az ő céljai később kerültek volna terítékre, nagyjából abban az időben, amikor elváltak útjaik. 

Felröppent a hír, hogy Nagy Melanie és Kucsera Gábor között van valami, azonban Melanie ezt cáfolta, és leszögezte, hogy a párkeresés jelenleg nem élvez prioritást az életében.

Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#nagy melanie#gwm#házasság#gyerekek#egyedülálló anya

Címlapról ajánljuk