Bulvár

Kucsera Gábor Nagy Melanie-val vigasztalódik?

rtl.hurtl.hu

2023. február 9. 14:35

Épphogy felröppent a válásuk híre Tápai Szabinával, máris G.w.M. exénél látták a világbajnok magyar kajakozót. Megszólaltak az érintettek.

A Blikk egyik olvasó-riportere azt állítja, hogy látta, amint Kucsera Gábor távozik Nagy Melanie, azaz G.w.M. egykori feleségének lakásából.

Hétfő délután, három óra körül az ismerősömhöz mentem látogatóba, aki ugyanabban a házban lakik, ahol Melanie. Ekkor láttam meg Kucsera Gábort, aki épp Melanie lakásának ajtaján lépett ki. Nem volt nehéz felismerni, hiszen sokat láttam a tévében. Persze lehetséges, hogy csak egy kávéra ugrott fel, hiszen létezik barátság férfi és nő között, mindenesetre szemet szúrt a furcsaság

– mondta el a lapnak Gábor, az informátor.

A lap megkereste Melanie-t is az ügyben, aki nevetve reagált az állításra.

Már én is hallottam a hírt, remélem, ezen mindenki jót mulat. Ha csak nem az édesanyámnál járt Kucsera Gábor, akkor nem tudom, hogy mit csinált nálam. Viszont, ha tényleg járt ott, akkor én is szeretném tudni, mit keresett a házamban. Soha életemben nem láttam az embert, még a hangját sem ismerném fel

Kucsera Gábor is megszólalt a hír kapcsán, de szűkszavúan fogalmazott:

Köszönöm az érdeklődést, akkor most leraknám a telefont

– mondta Tápai Szabina exe, majd megszakította a hívást.

Melanie egyik neve elhallgatását kérő ismerőse azt nyilatkozta a Blikknek, hogy „korábban Melanie mesélte neki, hogy már túl van a gyermekei apja által okozott csalódáson, és újra elkezdett ismerkedni. Így jött a képbe az általa csak ismert sportolóként említett úriember, akivel a nyári hónapokban kevesebbet látták egymást, mert a férfi sok időt töltött vidéken."

Kucsera Gábor tavaly nyáron sok időt töltött vidéken, ahol gyerekeket táboroztatott, erről a Reggeliben mesélt:


Nyitókép: Reggeli / RTL

#Bulvár#nagy melanie#kucsera gábor

Címlapról ajánljuk