Bulvár

Az antiszemitának bélyegzett Kanye West a BDSM-macis botrányba keveredett Balenciagaban vásárolgatott

rtl.hurtl.hu

2023. február 3. 11:50

Zsák a foltját?

Kanye West és felesége, Bianca Censori, akit titokban vett el, egy Balenciaga üzletben vásárolgatott, amiról felvétel is készült – tudta meg a Page Six. A páros a vásárlás után tömött szatyrokkal szállt be az autójukba, ami a felvételen is látszik.

Kanye West és a Balenciaga között még 2022. októberében romlott meg a kapcsolat a rapper antiszemita megjegyzései miatt. A dolog érdekessége, hogy pár nappal a szerződésbontás előtt West még a márka kifutóján is sétált a párizsi divathét keretein belül.

A szóban forgó márka maga is botrányba került 2022 novemberében az egyik kampánya miatt: plakátjain gyerekek pózoltak BDSM-macikkal és egyéb olyan tárgyak mellett, amik sokakat gyermekpornográfiára emlékeztetett. A divatház kreatív igazgatója azóta többször is bocsánatot kért, a kampányt pedig eltávolították, azonban így is hatalmas kár keletkezett a márka megítélésében, és vásárlók tömegei égették el, vagy vágták darabokra nyilvánosan méregdrága Balenciaga termékeiket. 

Kanye West sem fogja vissza magát, legutóbb egy nő kezéből tépett ki egy telefont, és hajította a földre, ami miatt nyomozást is indított ellene a rendőrség.

Nyitókép: Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images

#Bulvár#kanye west#bianca censori#balenciaga#vásárlás

Címlapról ajánljuk