Bulvár

Megszületett Adam Levine és Behati Prinsloo harmadik gyermeke

rtl.hurtl.hu

2023. február 1. 11:53

A szexting botránya közepette szinte el is felejtettük, hogy ismét apa lesz.

A Maroon 5 énekese  2022 szeptemberében vált a címlapok állandó szereplőjévé, amikor kiderült, hogy egy nála 20 évvel fiatalabb Instagram modellnek küldözgetett pikáns üzeneteket. Ezzel csak egy baj volt: mindezt titokban tette, ugyanis  Adam Levine házas, két gyermekes apuka. 

Levine sokáig tagadta, hogy bármi lett volna közte, és Sumner Stroh között, azonban újabb és újabb modellek jelentették be, hogy velük is próbált viszonyt kezdeményezni az énekes. Az ügyben több híresség is felszólalt, Emily Ratajkowsky például kiállt a fiatal modell mellett, és kijelentette, hogy nem a nőket kellene hibáztatni, hanem a hűtlen férfiakat. Maga Adam Levine is sok olyan kijelentést tett, ami nem igazán segített a helyzetén: régebben azt nyilatkozta, hogy szerinte a monogámia ellenkezik a férfiak ösztöneivel

Behati Prinsloo, volt Victoria Secret modell nem kommentálta az eseményeket, azonban változatlanul együtt mutatkozott a férjével, és egy közeli ismerősük szerint a botrány még erősebbé is tette a házasságukat – tudta meg a Cinemablend. A hírportál szerint Behati a napokban adott életet harmadik gyereküknek, akinek a neme és neve egyelőre még nem nyilvános. A modell és a férje egyelőre nem számoltak be a jó hírről Instagram oldalaikon.

A modell legutolsó Instagram posztja 3 hete készült, akkor még terhesen pózolt a kamerák előtt, közeledve a szüléshez:


Nyitókép: Steve Granitz / WireImage / Getty Images

#Bulvár#adam levine#behati prinsloo#kisbaba#megcsalás#szexting#szülés

Címlapról ajánljuk