Bulvár

Emily Ratajkowski: Nem a nőket kellene számonkérni, ha egy férfi hűtlen

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 21. 12:34

A világ legszexibb nőjének kikiáltott modell megszólalt a felesége megcsalásával vádolt Adam Levine ügyében: szerinte annak kell hűségesnek maradnia, aki kapcsolatban él.

Futótűzként terjed a hír, hogy a Maroon 5 énekese, Adam Levine megcsalhatta szupermodell feleségét, akivel éppen harmadik gyereküket várják. Ahogy arról mi is beszámoltunk, egy Instagram-modell, Sumner Stroh nyilvánosságra hozta az énekes üzeneteit, amikből kiderül, hogy Levine flörtölt vele, és a modell azt állítja, hogy közel egy éven át viszonyuk is volt. Az énekes tagadta, hogy a flörtölésen kívül más is történt volna, azonban azóta másik két Instagram-modell is bevallotta, hogy ők is folytattak hasonló beszélgetéseket Levine-nal – írja a Page Six.

A téma felborzolta a kedélyeket, többen a megcsaló félt hibáztatták, azonban akadtak olyanok is, akik a fiatal lányokat állították be bűnösnek, amiért házas férfivel kezdtek. Ezeket a gondolatokat szerette volna helyretenni a világ legszexibb nőjének tartott Emily Ratajkowski, aki ugyancsak hűtlenség miatt válik el a férjétől.

A szexi modell TikTok-videóban fejtette ki a véleményét:


Nem értem, hogy miért a nőket hibáztatjuk még mindig a férfiak hibáiért. Különösen, ha huszonéves lányokról van szó, akik olyan befolyásos férfiak körébe kerülnek, akik kétszer olyan idősek. Az erőviszonyok annyira egyenlőtlenek, hogy az már nevetséges. Ha te vagy kapcsolatban, akkor neked kell hűségesnek maradnod 

– mondta a modell, és hozzátette, hogy a másik nő hibáztatása csak arra jó, hogy egymás ellen fordítsa a nőket.

Egy következő videóban azt is elmondta, hogy a férfiaknak kellene felelősséget vállalniuk a viselkedésükért és változtatniuk rajta, és nem a nőknek alkalmazkodni hozzájuk. „Ez szexizmus és klasszikus nőgyűlölet” – mondta.


Nyitókép: Udo Salters / Patrick McMullan / Getty Images

#Bulvár#adam levine#behati prinsloo#emily ratajkowski#megcsalás#párkapcsolat#hűtlenség

Címlapról ajánljuk