Bulvár

Fazekas Vivient azzal vádolják, hogy csak haknizik Molnár Gusztáv tetteivel

rtl.hurtl.hu

2023. február 1. 9:58

A színész exfeleségét több kommentelő is támadta, hogy Vivien csak hasznot akar húzni exe bántalmazó történeteiből.

Fazekas Vivien év elején megdöbbentő részleteket árult el Molnár Gusztávról Hajdú Péter műsorában. Házasságuk utolsó másfél évében a poklok poklát élte át, hiszen alkoholproblémákkal küzdő exe többször is bántalmazta. Megütötte, hentes bárddal fenyegette, fel akarta vágni az ereit, miközben együtt ültek az autójukban. Vivien ráadásul azt is bevallotta, hogy volt férje miatt vesztette el 12 hetes kisbabájukat. Egyik este a színész részegen őrjöngött, aminek hatására Vivien eldöntötte, hogy azonnal otthagyja, ezt azonban párja nem engedte és megütötte.

Aznap este rosszul lettem, elment a babánk. Ezt az egészet ő idézte elő, mondjuk ki, amiatt, amin abban a 12 hétben végigmentem várandós nőként. Nem volt nap, hogy józan, normális legyen.

– mesélte.

Vivien őszinteségét azonban nem mindenki értékeli. Egy Instagram-sztoris kérdezz-felelek során egyik kommentelője az alábbi kérdést tette fel neki: „Sokan a Hajdú Péter-interjú után azt mondták, haknizol a történtekkel. Ezt te hogy éled meg?”

Nem érdekel, mit gondolnak mások. Azok, akik ezt írják, valószínűleg a saját életükkel is elégedetlenek! Akibe szorult egy kis empátia, az átérzi a helyzetem, és azt is tudja, miért mondtam el ezeket a dolgokat!

– válaszolta Vivien.

Molnár Gusztáv tavaly november óta egy komlói rehabilitációs intézetben él, hogy legyőzhesse alkoholproblémáit. Nemrég ráadásul egy friss fotó is készült a színészről, aki az intézmény focicsapatával részt vett egy rendezvényen.

Vivien novemberben beadta a válókeresetet és jó ideje már csak családjaikon keresztül kommunikáltak a színésszel, ráadásul azóta új párja van, aki a Reggeli stúdiójába is elkísérte.


Nyitókép: RTL Fókusz

#Bulvár#fazekas vivien#molnár gusztáv#bántalmazás#komment#hakni#válás

Címlapról ajánljuk