Bulvár

Elvált emberként távozhat az elvonóról Molnár Gusztáv

rtl.hurtl.hu

2022. november 28. 19:22

Felesége elindította a válópert.

Elindította a válópert Vivien, Molnár Gusztáv felesége. Az alkoholproblémákkal küzdő, jelenleg elvonón tartózkodó színész ezért már elvált emberként térhet vissza a társadalomba a Blikk szerint. A házaspár már tavasz vége óta jár külön utakon.

„Beadtam a válókeresetet, s már ki is volt tűzve november közepére egy tárgyalás, ám az a bírónő betegsége miatt elmaradt, a következőt pedig a jövő év elejére tették át” – mondta a lapnak a nő. Úgy tudja, hogy Molnár jelenlegi állapota miatt nem tudna személyesen megjelenni a tárgyaláson, de attól még az lefolytatható.

„A mi esetünkben semmilyen vitás kérdés nincs, hiszen nincs közös vagyonunk, nem volt közös házunk, lakásunk, autónk, de még ingóságunk sem. Kizárólag arról van szó, hogy ki kell mondani a házasságunk végét” – magyarázta Fazekas Vivien. „Tudom, nem várható el, hogy valaki az elvonóról kijöjjön emiatt, éppen ezért bízom benne, a bíróság akkor is kimondja a válást, ha Guszti nem lesz ott” – tette hozzá.

Molnárt nemrég a rendőrség eltűntként körözte, ám november 23-án rátaláltak. Időközben Vivien a Fókusznak is nyilatkozott:

Nyitókép: RTL

#Bulvár#molnár gusztáv#fazekas vivien#válás#elvonó#alkohol#rendőrség

Címlapról ajánljuk