Bulvár

Váratlan dolgot kért a koronázási ceremónia előtt III. Károly király

rtl.hurtl.hu

2023. január 29. 10:17

Sokan azt gondolták, egy botránykönyv után nincs visszaút.

A Daily Mail azt írja, hogy III. Károly király állítólag arra kérte Canterbury érsekét, hogy közvetítsen a két, egymással rossz viszonyban álló fia között, hogy a botránykönyvet kiadó Harry herceg részt vehessen a májusi koronázási ceremónián.

A brit uralkodó a májusi ünnepség előtt arra kérte Justin Welby érseket, aki a koronázási ceremóniát fogja vezetni, hogy segítsen kibékíteni a két herceget, hogy a család együtt lehessen a koronázás alkalmával.

Bennfentesek szerint Vilmos herceg távol akarja tartani az öccsét és feleségét, Meghan Markle-t a Westminsteri apátságtól. Az ok nem más, mint a Spare nevű botránykönyv, amit Harry nemrég adott ki. A könyvről korábban ebben a cikkben írtunk bővebben. Vilmos állítólag attól tart, hogy a botrányba keveredett Harry-Meghan páros beárnyékolná Károly életének legfontosabb pillanatát.

III. Károly király ezzel szemben úgy véli, hogy a pár távolléte csak fokozni fogja a botrányt, ezért mindenképp szeretné elérni, hogy a család békére leljen a ceremóniáig.

Nyitókép: Niall Carson-Pool / Getty Images

#Bulvár#iii. károly#harry herceg#meghan markle#spare#koronázás

Címlapról ajánljuk