Bulvár

Czutor Zoltán: „Azok a nők, akik hiúságból kérnek fel béranyát, szégyelljék magukat!”

rtl.hurtl.hu

2023. január 28. 11:31

A hatgyerekes zenész egy kormánypárti lapnak nyilatkozva elítélte azokat a nőket, akik szerinte csak divatból döntenek a béranyaság mellett, szerinte ez „az emberi erkölcsökkel szembemegy”.

A kormánypárti utcalapnak, a Metropolnak mondta el véleményét Czutor Zoltán a béranyaságról, akit amiatt a hír miatt kérdeztek meg, hogy Paris Hilton béranya segítségével vállalt gyereket. A cikket a Blikk szemlézte.

Hilton gyerekvállalásáról a héten a Fókusz számolt be:

 

A lapnak a hatgyerekes zenész feleségével, Zsanettel együtt nyilatkozott. Czutor azt mondta, a béranyaság intézményét alapvetően hasznosnak tartja, örül, hogy orvosilag már megoldható. De csak abban az esetben tartja helyesnek, ha egészségügyi oka van, ami kizárja, hogy hagyományos úton szülessen meg a gyerek.

Azonban ha csak divatból dönt így egy nő, vagy például az életkorával való hadakozás miatt, azt elítélem, az az emberi erkölcsökkel szembemegy. Ha egy nő csak azért vállal így gyereket, hogy emiatt fiatalosabbnak tűnjön, én azt inkább szánalmasnak gondolom 

– fogalmazott a férfi. Felesége arra kérdezett rá, vajon Hiltonnál orvosi oka volt-e a beavatkozásnak. „Vagy csak nem akarta, hogy megrepedjen a bőre, lógjon később a megduzzadt melle?” Végül Czutor Zoltán úgy összegzett: 

Azok a nők, akik hiúságból kérnek fel béranyát, szégyelljék magukat! Az én szememben minden nőiességüket elvesztik!

Czutor mostanában nem riad vissza a megosztó nyilatkozatoktól, szilveszter környékén a kutyásoknál húzta ki a gyufát, amikor azt írta, ugyan életében nem petárdázott, de a kutyások alpári fenyegetéseit látva azt mondja, hajrá durrogás. A Reggeliben azt mondta, nem bánta meg, amit írt, később azonban találkozott az állatvédő szurkolók képviselőivel, és végül nagy békülés lett a beszélgetésből.

#Bulvár#czutor zoltán#béranyaság#czutor-kilián zsanett#paris hilton#szülés#gyerekvállalás#erkölcs

Címlapról ajánljuk