„Nyilvánvaló, hogy mindenfajta erőszakot elítélünk, más korokban férfiasan el lehetett volna intézni ezt az ügyet veled” – Czutor Zoli állatvédőkkel találkozott, nagy békülés lett belőle„Nem szeretnék veled kezet fogni”; „Egy felelőtlen ember vagy, aki még magához sem következetes”; „Más korokban férfiasan el lehetett volna intézni ezt az ügyet veled” – ilyen kijelentések hangzottak el a Szurkolók az állatokért csoport vezetőitől, amikor a hétvégén Czutor Zoltánnal találkoztak a Noé Állatotthonban, miután a zenész petárdázós posztja komoly indulatokat váltott ki. A Fókusz stábja ott volt a feszült hangulatú beszélgetésen, ahol végül a felek egyre inkább megtalálták a közös hangot. Az állatvédők visszavonták a feljelentést a zenésszel szemben, és még egy közös szelfi is belefért. Czutor Zoli pedig együttműködésre készül a Noé Állatotthonnal.
Fókusz

„Nyilvánvaló, hogy mindenfajta erőszakot elítélünk, más korokban férfiasan el lehetett volna intézni ezt az ügyet veled” – Czutor Zoli állatvédőkkel találkozott, nagy békülés lett belőle

Török ÁdámTörök Ádám

2023. január 9. 18:39

„Nem szeretnék veled kezet fogni”; „Egy felelőtlen ember vagy, aki még magához sem következetes”;  „Más korokban férfiasan el lehetett volna intézni ezt az ügyet veled” – ilyen kijelentések hangzottak el a Szurkolók az állatokért csoport vezetőitől, amikor a hétvégén Czutor Zoltánnal találkoztak a Noé Állatotthonban, miután a zenész petárdázós posztja komoly indulatokat váltott ki. A Fókusz stábja ott volt a feszült hangulatú beszélgetésen, ahol végül a felek egyre inkább megtalálták a közös hangot. Az állatvédők visszavonták a feljelentést a zenésszel szemben, és még egy közös szelfi is belefért. Czutor Zoli pedig együttműködésre készül a Noé Állatotthonnal.

#Fókusz#Videó#Bulvár#czutor zoltán#petárda#állatvédelem#kutyák#noé állatotthon#szurkolók az állatokért alapítvány

Címlapról ajánljuk