Bulvár

„Szégyen vagy” – Czutor Zoli botrányt robbantott, kiakadtak az állatvédők

rtl.hurtl.hu

2023. január 2. 10:37

Elképesztő mennyiségű utálkozó kommentet kapott a petárdázásra buzdító posztja miatt.

Úgy néz ki, hogy idén sem maradunk botrányt keltő celebbejegyzések nélkül. Az év első indulója Czutor Zoltán, aki még szilveszter előtt osztott meg egy bosszankodó bejegyzést, ami miatt azóta is kapja az ívet. Mint a Blikk felidézi, ebben arról írt, hogy zavarják őt az állattartók aggodalmai a szilveszteri tűzijáték miatt.

Esküszöm, sosem petárdázom, de ez a sok alpári fenyegetés a kutyásoktól (akiknek a javarésze a sz@rt sem szedi fel egész évben) egészen meghozza a kedvem. Hajrá durrogás

– akadt ki abban a bejegyzésben, amely alatt több ezer kommentelő háborog azóta is.

Többen is szégyennek, tudatlannak és szívtelennek nevezték az énekest. Köztük a Szurkolók az Állatokért Alapítvány és a Macskaárvaház Alapítvány vezetői is, akik még aznap nyílt levélben reagáltak Czutor posztjára.

Úgy tűnik, azért akadnak olyan magyar zenészek is, akiknek jól láthatóan most sincs dolguk. Ilyen vagy Te Czutor Zoltán, aki egész évben zenélés helyett gyenge színvonalú politizálgatással, most, az ünnepek idején pedig a társállataink és gazdáik ellen uszítással mulatja idejét

– írták bejegyzésükben. Hozzátették, hogy szerintük pont ezért nem fog soha hatalmat kapni, mert ha rajta múlna, már minden állatszerető ember „lámpavason” lógna.

Egy olyat, ahol zenélhetsz majd és amivel végre egy kis pénzt is kereshetsz... és reméljük, hogy nem leszel ennyire frusztrált, mint amilyen most vagy. Talán találsz magadnak jobb és szórakoztatóbb elfoglaltságot is magadnak, mint az állatok elleni uszítást és a petárdázás propagálását.

Zárásként pedig belerúgtak még egy hatalmasat az énekesbe:

Tudod, kevés szánalmasabb dolog van, mint amit kiposztoltál az oldaladra. Szégyen vagy.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Nyitókép: RTL

#Bulvár#szurkolók az állatokért alapítvány#czutor zoli#állatok#állatvédelem#petárda#tűzijáték

Címlapról ajánljuk