Bulvár

Harry herceg nem tudja, ott lesz-e apja koronázásán

rtl.hurtl.hu

2023. január 5. 13:23

Annyit mondott csak, hogy a királyi család térfelén pattog a labda. 

Harry herceg szerint „nyitva áll az ajtaja”, és készen áll megbékélni a családjával, de közölte, hogy „az ő térfelükön pattog a labda”. Hozzátette:

Sok dolgot kellene megbeszélni, és tényleg reménykedem, hogy hajlandók leülni és beszélni azokról.

Harry herceg erről az ITV brit televíziónak adott interjújában beszélt, amiből rövid előzetest tettek közzé – írta a Sky News. Amikor arról kérdezték, hogy hisz-e még a monarchiában, igennel válaszolt, de azt már nem tudta megmondani, hogy részt akar-e venni a királyság jövőjében.

Amikor pedig apja májusi koronázásáról kérdezték, és arról, hogy ott lesz-e az eseményen, megkerülte a válaszadást, és csak annyit közölt:

Sok minden történhet addig.

Verekedés Vilmossal

Harry herceg most önéletrajzi könyve miatt szerepel sokat a sajtóban. A könyv a megjelenés előtt eljutott a Guardianhez, aminek beszámolója szerint Harry leírta, hogy 2019-ben összeverekedtek Vilmos herceggel. Állítása szerint testvére  „nehéz esetnek”, „durvának” és „rámenősnek” nevezte Meghan Markle-t, majd nekiesett:

Megragadott a galléromnál fogva, elszakította a nyakláncomat, és a földre kerültem. A kutya táljára estem, el is törött a hátam alatt, a letört darabok megvágták a hátam.

A könyvből az is kiderült, hogy Harry állítása szerint Vilmos és felesége, Katalin majdnem hogy rábeszélték őt a hírhedt náci jelmezre.

Harry herceg a CBS-nek adott interjújában közben arról beszélt, hogy „vissza szeretné kapni az apját és a testvérét”, illetve „családot akar, nem egy királyi intézményt.” A királyi családot ismerő bennfentesek közben pedig azt mondták a Page Sixnek, hogy III. Károly kibékülne Harry herceggel.

Nyitókép: Vilmos walesi herceg, brit trónörökös és öccse, Harry herceg a nagyanyja, II. Erzsébet brit királynő koporsóját kíséri. Fotó: MTI/EPA/Yoan Valat

 

#Bulvár#harry herceg#brit királyi család#meghan markle#vilmos herceg#iii. károly király

Címlapról ajánljuk