Bulvár

Harry herceg: Vissza akarom kapni az apámat és a bátyámat

rtl.hurtl.hu

2023. január 2. 14:48

A hamarosan megjelenő könyvével kapcsolatban adott interjúban arról is beszél, hogy a királyi család nem mutat hajlandóságot a megbékélésre.

Sussex hercege a CBS-nek adott interjút a jövő héten megjelenő „Spare” című könyvével kapcsolatban. Az interjú előzeteséből kiderült, hogy nem csak egy PR-szagú beszélgetésről van szó, több fontos témát is érintenek majd Harry életéből, csak úgy, mint azt a könyv is teszi majd. Az interjúban Harry kijelentette, hogy „vissza szeretné kapni az apját és a testvérét”, illetve „családot akar, nem egy királyi intézményt.”

Az utóbbira utalva elmondta, hogy szeretné, ha a család nem gazembernek tartaná őket Meghannel és ennek, amin jelenleg átmennek, sosem kellett volna megtörténnie.

Minden egyes alkalommal, amikor privátban próbáltam megbeszélni a családommal a problémáimat, történtek félrebeszélések és kiszivárogtatások ellenem és a feleségem ellen is 

– válaszolta a riporternek arra a kérdésre, hogy miért a nyilvánosság előtt próbálja megoldani a személyes ügyeit.

Amikor az elmúlt hat évben azt mondják nekünk, hogy »nem adhatunk ki nyilatkozatot annak érdekében, hogy megvédjünk téged«, eljön az a pont, amikor a hallgatás már árulássá válik

– folytatta.

Ahogy korábban is megírtuk, várható volt, hogy nemcsak a könyv, hanem a megjelenést megelőző interjú is nagy port fog kavarni. A könyv egyébként január 10-én jelenik meg és egy belsős forrás szerint a királyi család nincs igazán elragadtatva az írás tartalmától. A londoni The Times cikke szerint a Spare várhatóan még izgalmasabb lesz, mint a szerelmespár Netflix-sorozata, még úgy is, hogy az iromány inkább Harry gyermekkorára, mintsem a családdal való újabb összecsapásra fog összpontosítani.

Itt tekinthető meg a hamarosan megjelenő interjú előzetese:


Nyitókép: Chris Jackson / Getty Images

#Bulvár#királyi család#interjú#harry herceg#könyv#spare#meghan markle#harry

Címlapról ajánljuk