Kultúra

A királyi család „dühös” és „bizalmatlan” Harry herceg és Meghan Markle miatt

rtl.hurtl.hu

2022. december 22. 11:29

Megszólalt egy királyi családhoz közel álló forrás.

Harry herceg és Meghan Markle soha nem félt felszólalni a saját érdekében, akár a királyi család ellenében is. Az utóbbi időben azonban a dolgok különösen pikánssá váltak: a legutóbbi Netflixes dokumentumsorozatuk sikere után Harry emlékiratának megjelenésére is készülhet a család – számolt be az Elle.

A könyv január 10-én jelenik meg és promóciós anyagként a herceg állítólag két interjút is készített, ami az év vége, vagy új év körül fog megjelenni. Egy forrás szerint a királyi család nincs igazán elragadtatva a hamarosan megjelenő könyvtől.

A londoni The Times cikke szerint a „Spare” című könyv várhatóan még izgalmasabb lesz, mint a szerelmespár Netflix-sorozata, még úgy is, hogy az iromány inkább Harry gyermekkorára, mintsem a családdal való újabb összecsapásra fog összpontosítani. Egy „közeli bennfentes” azt mondta a People magazinnak, hogy bár a tartalom megosztó lehet, néhány Meghan és Harry által felvetett probléma fontos, és ezt valószínűleg mindkét fél elismeri majd.

Ennek ellenére egy forrás azt nyilatkozta, hogy a feszültség a netflixes film megjelenése óta egyre csak nő.

Nincs bizalom a királyi családban és mindenki óvatos.

Egy másik forrás azt nyilatkozta, hogy bár több családtag is „dühös”, Vilmos herceg különösen ideges a testvére miatt. A forrás kulcsfontosságú kérdésként említi, hogy a nemrég megjelent dokumentumfilmben Diana hercegnő 1995-ben, Martin Bashirrel készített Panorama-interjújából használtak fel részleteket. Vilmos herceg ugyanis tavaly azt mondta, hogy az interjút „soha többé nem szabad sugározni”, mert „nincs legitimitása”.

Nyitókép: Getty Images

#Kultúra#meghan markle#harry herceg#forrás#királyi család

Címlapról ajánljuk