Bulvár

Lakatos Márknak pánikrohamai vannak, és tikkel a szeme – Kajdi Csaba szerinte „nyilvánosan megalázta”

rtl.hurtl.hu

2023. január 3. 9:37

A Reggeli volt műsorvezetője szerint Cyla túl messzire ment, amikor kiparodizálta őt.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Kajdi Csaba influenszer-főszerkesztő a TikTokon közzétett új „breaking news” videójában azt parodizálta ki, hogy a „képzőművész, író, gasztroblogger, szakács, stylist, art direktor, showman, műsorvezető, színész, travel influenszer, fashion blogger, divattervező Lakatos Márk” négy és fél év műsorvezetés után elbúcsúzott az RTL Reggeli műsorától.

A válaszra nem kellett sokat várni, pár nappal később Lakatos Márk is reagált a videóra. Ebben a videóban kétségtelenül csalódottnak és megviseltnek látszik a volt műsorvezető, aki el is mondta, hogy miért érte őt váratlanul egykori jó barátjának paródiája.

Tudod azt, hogy pszichésen is terhelt ez az időszak, hogy pánikrohamaim voltak, hogy tikkel a szemem, hogy próbálok ebből az egészből valahogy úgy kimászni, hogy jó legyen. Ehhez képest, miközben ezt tudod és erről engem biztosítasz, nyilvánosan mégis megalázol és nyilvánosan mégis gúnyolódás céltáblájává teszel.

– mondta Márk, aki hozzátette, hogy Kajdi Csabával amúgy privátban is megbeszélték már ezt a témát és nagyon jól tudja, hogy milyen mélyen van.

Nem vagyok egy Járai Máté

– magyarázta, hogy miért nem teregeti ki a privát beszélgetéseiket.

@lakatosmarkstyle #kollázs vele: @Csaba Kajdi Csillagszórók! Szerintetek mitől van így Csabikánk így betorzulva? Mert rángatja az ideg vadul 😎💥😎💥 Én soha nem raknék ki róla hasonlót... #foryourpage #fyp #nekedbelegyen #nekedbe #fy #magyartiktok #csilagszóró ♬ eredeti hang - Lakatos Márk

 

Nyitókép: Lakatos Márk TikTok

#Bulvár#kajdi csaba#lakatos márk#pánikroham#megalázás#Reggeli#tiktok#mentális egészség

Címlapról ajánljuk