Bulvár

Kim Kardashian bevallotta, hogy mennyire nehéz neki Kanye Westtel együtt nevelni a gyerekeit

rtl.hurtl.hu

2022. december 27. 12:47

Meghatódva mesélt arról, hogy a gyerekei miért nem tudnak apjuk antiszemita botrányairól.

Egy podcast-műsorban mesélt Kim Kardashian arról, hogy milyen az anyukalét, mióta elváltak Kanye Westtel – vette észre a 24.hu.

„Kurva nehéz” – vágta rá Kardashian arra a kérdésre, hogy milyen a társszülőség az exével. A párnak négy közös gyereke van, és a sztár bevallása szerint a kilencéves North, a hétéves Saint, a négyéves Chicago, és a hároméves Psalm semmit sem tud apjuk viselt dolgairól:

Ha fogalmuk sincs a dolgokról, amik elhangzanak, vagy történnek a világban, akkor miért adnám tovább nekik ezt az energiát? Ezek olyan súlyos felnőttkori problémák, amikre még nem állnak készen

– mondta Kim Kardashian elérzékenyülve, aki legalább annyira csodálatos gyerekkort szeretne teremteni gyermekeinek, mint amit ő kapott az apjától. A sztár már lélekben felkészült arra, hogy egyszer színt kell vallania gyermekei előtt is West botrányos dolgairól és az elmúlt időszakban elhangzott antiszemita kijelentéseiről, de szerinte még nem jött el ennek az ideje.

Egy nap a gyerekeim meg fogják hálálni, hogy csendben ültem, és nem bántottam az apjukat, amikor lehetőségem lett volna rá. Annyi őrült szarságot csinált. Megköszönik majd, és négyszemközt válaszolok majd mindenre, amit tudni akarnak. 

Ennek ellenére azt mondja, hogy egyre nehezebb magában tartani véleményét, de a gyermekei jólléte miatt visszafogja magát ex-férjével kapcsolatban.

A leköszönőben lévő nárcisztikus sztárokról korábbi cikkünkben írtunk részletesebben.

Nyitókép: Getty Images

#Bulvár#kanye west#kim kardashian#gyereknevelés#antiszemita#interjú#podcast

Címlapról ajánljuk