Tengerjárón vett lakást, mert olcsóbb ott élni, mint egy szárazföldi ingatlanbanA jelenlegi lakbére felét fogja kifizetni, és luxus körülmények között fog élni.
Bulvár

Tengerjárón vett lakást, mert olcsóbb ott élni, mint egy szárazföldi ingatlanban

rtl.hurtl.hu

2022. december 15. 12:05

A jelenlegi lakbére felét fogja kifizetni, és luxus körülmények között fog élni.

Egy kaliforniai férfi egy tengerjáró hajón vett ingatlant, mert a szárazföldi lakásárak teljesen elszálltak – írja Vt című internetes oldal. A 28 éves, San Diegó-i Austin Wells saját bevállása szerint már több mint 114 millió forintnak megfelelő összeget (300 ezer dollárt) költött egy 22 négyzetméteres helyiségre, amit 12 évig használhat. Ez az ingatlan egy az MV Narrative fedélzetén lévő lakás.

Az MV Narrative egy hatalmas tengerjáró, ami 2025-től fogadja a vendégeket. A hatalmas hajón 500 apartman áll majd rendelkezésre. A fedélzeten élők luxuskörülmények között élhetik az életüket, otthonról dolgozhatnak internetkapcsolaton keresztül.

A hajón lesz piac, bevásárlóközpont, mozi, színház, uszoda és edzőterem is.

Wells egyébként a Facebook anyacégénél, a Metánál dolgozik, és jelenleg havi 2000 dollárért (kb. 763 ezer forint) bérel lakást San Diegóban. Számításai szerint a hajó található lakását ezer dollárért fogja bérelni, amivel így nagyon sok pénzt tud majd spórolni. A hajó koncepciójáról videót is készítettek a projekt kivitelezői:

 

Nyitókép: YouTube

#Bulvár#tengerjáró#hajó#ingatlan#lakás

Címlapról ajánljuk